ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2023

Γυναίκα «πάγωσε» στον χρόνο: Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν μείνει άφωνοι μετά από βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok (video)


Ένα μυστηριώδες βίντεο έχει προκαλέσει φρενίτιδα σε εκατομμύρια τηλεθεατές, καθώς φαίνεται να δείχνει μια άγνωστη γυναίκα

παγωμένη στο χρόνο σε έναν πολυσύχναστο δρόμο. Το υλικό, που μοιράστηκε στο TikTok, έγινε γρήγορα viral, συγκεντρώνοντας 4 εκατομμύρια προβολές σε μόλις τέσσερις ημέρες.

Στο απόκοσμο βίντεο, η γυναίκα, ντυμένη με λευκό παντελόνι και μαύρο μακρυμάνικο μπλουζάκι, φαίνεται να είναι εντελώς ακίνητη ενώ περπατάει στο πεζοδρόμιο. Τα πόδια της μοιάζουν να βρίσκονται στη μέση του δρόμου, ενώ τα χέρια της κρέμονται αφύσικα στα πλευρά της. Ακόμη και η μακριά ξανθιά αλογοουρά της φαίνεται να αιωρείται στο χρόνο.


 
 
@unknown1575489 NPC caught lacking #npc#malfunction ♬ original sound - uknown

Το εκπληκτικό βίντεο άφησε άναυδους τους θεατές και οι σκεπτικιστές κατέκλυσαν το τμήμα σχολίων με τις θεωρίες τους. Ορισμένοι εξέφρασαν την ακράδαντη πεποίθησή τους ότι το πρόσωπο στο βάθος δεν ήταν πραγματικό, υποστηρίζοντας ότι κάτι απόκοσμο έπαιζε ρόλο. Άλλοι αναλογίστηκαν την πιθανότητα το βίντεο να αποτελεί απόδειξη της ύπαρξης του Matrix, παραπέμποντας στη δημοφιλή ιδέα επιστημονικής φαντασίας. Οι παρατηρητικοί θεατές επεσήμαναν μάλιστα ότι ακόμη και τα μαλλιά της γυναίκας έμοιαζαν να είναι παγωμένα.

Το παράξενο υλικό συνεχίζει να γοητεύει και να προβληματίζει το κοινό, αφήνοντάς το να αναρωτιέται για τη φύση της παγωμένης κατάστασης της γυναίκας. Καθώς το βίντεο διαδίδεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το μυστήριο παραμένει άλυτο, δημιουργώντας μια αίσθηση ίντριγκας και γοητείας σε όσους το παρακολουθούν.


 
 
gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου