ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 22 Αυγούστου 2023

Θεσσαλονίκη: Οδηγός σπάει τις μπάρες στα διόδια του Λαγκαδά τρέχοντας με 192 χιλιόμετρα


Ο 31χρονος Τούρκος έβγαλε χαλάκι για να προσευχηθεί αφότου έσπασε τις μπάρες και στη συνέχεια επιτέθηκε σε πυροσβέστεςΣκηνές βγαλμένες από ταινία δράσης εκτυλίχθηκαν στη Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα στα διόδια του Λαγκαδά το πρωί του Σαββάτου.

Ένας 31χρονος υπήκοος Τουρκίας μετέβαινε οδικώς προς την Ασυτρία και πέρασε από τα διόδια του Λαγκαδά με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, κινούνται με 192 χιλιόμετρα σε σημείο που επιβάλλει στους οδηγούς να κινούνται με χαμηλή ταχύτητα.

Σπάζοντας την μπάρα τον διοδίων, όπως φαίνεται και στο βίντεο του Alpha, το αυτοκίνητό του εκτοξεύτηκε στα 50 μέτρα και ανετράπη.

 
 

Ο 31χρονος βγήκε από το αυτοκίνητο σώος και, μην πιστεύοντας την τύχη του, έβγαλε ένα χαλάκι προσευχής στον δρόμο.

Στο μεταξύ, στο σημείο είχαν ήδη μεταβεί πυροσβέστες που έσβησαν τη φωτιά που εκδηλώθηκε στο σημείου του ατυχήματος και μόλις ο 31χρονος τελείωσε την προσευχή του επιτέθηκε στους πυροσβέστες, καθώς, όπως φέρεται να ισχυρίζεται, πάτησαν πάνω στο χαλάκι προσευχής, το οποίο θεώρησε ασέβεια.
Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον καταδίκασε σε φυλάκιση 3 ετών και 10 μηνών με ανασταλτικό χαρακτήρα. Ο 31χρονος κρίθηκε ένοχος για επικίνδυνη οδήγηση, βία κατά υπαλλήλων, σωματική βλάβη κατά συρροή και διακεκριμένη φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

pineiosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου