ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 8 Αυγούστου 2023

Αυτός είναι ο 29χρονος φίλαθλος της ΑΕΚ που δολοφονήθηκε από Κροάτες χούλιγκαν -«Σήμερα είμαστε όλοι ΑΕΚ»

Ακόμα ένα θύμα της τυφλής οπαδικής βίας θρηνεί η χώρα μας, καθώς ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής πέθανε κατά τη διάρκεια των άγριων επεισοδίων έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας από οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. 

Έξω από το γήπεδο φίλοι της ΑΕΚ αφήνουν κιτρινόμαυρα κασκόλ και κεριά στη μνήμη του νέου ανθρώπου που έχασε άδικα τη ζωή του. Σχημάτισαν με ρεσώ το αρχικό γράμμα του ονόματός του και τοποθέτησαν λουλούδια σε μία καρέκλα. Στο σημείο αναρτήθηκε και πανό στη μνήμη του.


 
 

Ο Μιχάλης που ζούσε στην Ελευσίνα αγαπούσε την ομάδα του την ΑΕΚ. Ο δήμαρχος Ελευσίνας με ανάρτησή του στο Facebook εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στους οικείους του και σημείωσε ότι ο φανατισμός και η βία δεν έχουν καμία θέση στα γήπεδα.

Μήνυμα του πατέρα του Άλκη Καμπανού

«Έχασε τη ζωή του ένα παλικάρι. Είμαι συγκλονισμένος και εγώ και η σύζυγός μου. Θεωρούσα ότι ο Άλκης θα αποτελούσε το τελευταίο θύμα της τυφλής βίας, αλλά συνεχίζεται δυστυχώς» δήλωσε στην ΕΡΤ.


 
 

Ανέφερε ακόμη πως θα επικοινωνήσει με τους γονείς του αδικοχαμένου φιλάθλου της ΑΕΚ για να τους εκφράσει την συμπαράστασή του και να τους πει δυο λόγια παρηγοριάς. Ωστόσο, όπως είπε, «τα λόγια είναι φτωχά για να απαλύνω τον πόνο τους που έχασαν το παιδί τους».

«Είμαστε όλοι ΑΕΚ», έγραψε στο twitter ένα φίλαθλος άλλη ομάδας, ενώ δεν παρέληψε να αναφερθεί και στην δολοφονία του Άλκη Καμπανού από φιλάθλους του ΠΑΟΚ, το Φεβρουάριο του 2022.



 in.gr

1 σχόλιο:

  1. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alfa οι Κροάτες χούλιγκανς,πέρασαν από κακαβιά,Νίκη και Κρυσταλλοπηγή ,μπορεί η Γενική αστυνομική Δνση Κοζάνης ,να μας γνωρίσει αν οι συγκεκριμένοι που πέρασαν με αυτοκίνητα , ελεχθηκαν τόσο τα αυτοκίνητα ,όσο και οι ίδιοι ,εάν ενημέρωσαν και ποιους υπηρεσιακά γιατί είναι παραδεκτό ότι όλοι είχαν ενημερωθεί για την άφιξη τους . Εάν δεν ελεχθηκαν ποιος έδωσε την εντολή αυτή να μην γίνει ο έλεγχος ; Αυτό που έγινε θα πρέπει να ερευνηθεί από εισαγγελικές αρχές και όχι μόνον διοικητικά και πειθαρχικά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή