ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου: Απόβαση 35 ατόμων ΑΠΟ ΓΡΕΒΕΝΑ για τον Τεντόγλου, η παράδοση που έγινε γούρι


Για μια ακόμη φορά, το πιστό κοινό του Μίλτου Τεντόγλου θα τον ακολουθήσει σε μία μεγάλη διοργάνωση για να χειροκροτήσει κάθε του βήμα πριν το μεγάλο άλμα.
Η παράδοση που έγινε γούρι

Όπως έχει συμβεί στις περισσότερες διεθνείς διοργανώσεις που έχει συμμετάσχει ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου, ένα ζεστό κοινό με αφετηρία κυρίως τα Γρεβενά θα βρίσκεται ξανά στις κερκίδες δίπλα στο σκάμμα. Αυτή τη φορά στη Βουδαπέστη και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου.

Με… αρχηγό αποστολής τη μητέρα και πιο μεγάλη φαν του Τεντόγλου, Ιωάννα Παπαδημητρίου, περίπου 35 άτομα θα ταξιδέψουν για τη Βουδαπέστη ώστε να παρακολουθήσουν τους αγώνες του αγαπημένου τους αθλητή. Πιο συγκεκριμένα, πριν από τον προκριματικό αγώνα του μήκους ανδρών θα έρθουν από Γρεβενά η οικογένεια του Μίλτου που συμπεριλαμβάνει τη μητέρα, τον πατέρα, την αδερφή, τις θείες, ξαδέρφες ακόμη και τους παππούδες και τις γιαγιάδες του. Μαζί και άνθρωποι από τον σύλλογο των Γρεβενών όπου ο Τεντόγλου έκανε τα πρώτα του βήματα στον στίβο αλλά και ένα οργανωμένο γκρουπ παθιασμένων φιλάθλων.
Η παράδοση που έγινε γούρι

 
 

Η ομάδα αυτή έχει ακολουθήσει τον Έλληνα πρωταθλητή σε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του αφού ήταν παρόντες όταν το 2022, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου, έκανε ρεκόρ διοργάνωσης με 8.52μ. και κατακτούσε ακόμη έναν ευρωπαϊκό τίτλο, ήταν παρόντες στο Βελιγράδι όταν κέρδισε τον πρώτο του Παγκόσμιο τίτλο στον κλειστό (φωτογραφία εξωφύλλου), με το εξαιρετικό 8.55μ. και την έκτη επίδοση όλων των εποχών, αλλά και όταν το 2019 στη Γλασκώβη κέρδιζε το πρώτο του χρυσό στο Ευρωπαϊκό κλειστού με 8.38μ..


(φωτογραφία από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μονάχου το 2022)

Μάλιστα, είναι τόσο οργανωμένοι που έχουν τυπωμένα μπλουζάκια με τον ίδιο τον Τεντόγλου να κρατά την ελληνική σημαία και να χαμογελά (όπως φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία αλλά και σε αυτή του εξωφύλλου) ενώ παράλληλα κρατούν μεγάλες σημαίες και πανηγυρίζουν θερμά, γεγονός που τους κάνει να ξεχωρίζουν ανάμεσα στο πλήθος και τον Τεντόγλου να τους εντοπίζει χωρίς δυσκολία κάθε φορά.

Άλλωστε, έχει γίνει σχεδόν παράδοση πια η μητέρα του Γρεβενιώτη άλτη να του δίνει τη σημαία μετά το τέλος του αγώνα, κάθε φορά που ο ίδιος καταφέρνει να ανέβει ξανά στο βάθρο.

Ο προκριματικός αγώνας του μήκους ανδρών είναι προγραμματισμένος για τις 23 Αυγούστου στις 12:15 ενώ ο τελικός στις 24 Αυγούστου στις 20:30.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου