ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 19 Αυγούστου 2023

Εμμανουέλα Κατζουράκη: Από το δυστύχημα των Τεμπών... 3η στον κόσμο στη σκοποβολή - Η μοναδική ιστορία της


Η Εμμανουέλα Κατζουράκη τραυματίστηκε στα πόδια στην τραγωδία των Τεμπών. Τώρα κατέκτησε το χάλκινο στο Παγκόσμιο και εξασφάλισε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το βράδυ της περασμένης 28ης Φεβρουαρίου βίωσε ίσως τον μεγαλύτερο "εφιάλτη" που μπορεί να φανταστεί ανθρώπινος νους. Ήταν μέσα στη μοιραία αμαξοστοιχία που συγκρούστηκε μετωπικά με την εμπορική στα Τέμπη, με ολέθριο αποτέλεσμα να σκοτωθούν 57 άνθρωποι.

Η Εμμανουέλα Κατζουράκη, για την οποία ο λόγος, ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά στα πόδια και απέφυγε τα χειρότερα. Το μυαλό της ήταν όμως σε αυτούς που δεν στάθηκαν τόσο τυχεροί όσο αυτή. Έκανε έκκληση μάλιστα σε όσους μπορούσαν να δώσουν αίμα για τους δεκάδες τραυματίες.


 
 


"Ευχαριστώ πολύ όσους με παίρνουν τηλέφωνο και μου στέλνουν μηνύματα. Δεν θέλω να είμαι αγενής, δεν μπορώ να απαντήσω αυτή τη στιγμή. Είμαι καλά, πολύ καλύτερα από άλλους πιο άτυχους. Εάν θέλετε να βοηθήσετε, παρακαλώ δώστε αίμα για τους τραυματίες του ατυχήματος" είχε γράψει σε story στο Instagra

Η μητέρα του κοριτσιού είχε πει στο flashnews.gr: "Είναι καλά, δόξα τω Θεώ. Ένα διάστρεμμα έχει στα πόδια. Ήταν στη σχολή της, είχε κατέβει στην Αθήνα για ραντεβού στο πλαίσιο της σκοποβολής και στον γυρισμό για να επιστρέψει στη σχολή της, αποφάσισε να πάρει τρένο.


Το μόνο που ήθελα να ακούσω είναι ότι το παιδί μου είναι καλά. Δεν τη ρώτησα λεπτομέρειες ή σε ποιο βαγόνι ήταν. Ήθελα μόνο να ακούσω ότι ήταν καλά".

"Εμένα το παιδί μου είναι καλά. Δυστυχώς, κάποιες άλλες οικογένειες σήμερα δεν το λένε αυτό. Οπότε δεν μπορώ να πω τίποτα… Mόνο ότι ευχαριστώ την Παναγία, τίποτα άλλο", είχε τονίσει η μητέρα της 23χρονης.

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου