ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 4 Αυγούστου 2023

Σοκ με τον ξυλοδαρμό της 44χρονης αξιωματικού της ΕΛΑΣ στη Λάρισα από τον σύζυγό της -Τι λένε μαρτυρίες


Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να περάσει το κατώφλι των ανακριτικών αρχών, ο...

νταής σύζυγος της νεαρής αστυνομικού -μητέρας δυο ανήλικων κοριτσιών- που ξυλοκόπησε σχεδόν μέχρι θανάτου, τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Λάρισα.

Σε βάρος του, Κ.Μ., ιδιοκτήτη ταβέρνας -ψησταριάς στη Νεάπολη Λάρισας- ασκήθηκε χθες, ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.


 
 

Παράλληλα, η γυναίκα του, που μαρτύρησε στα χέρια του, δίνει τον δικό της αγώνα μέσα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας όπου νοσηλεύεται, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα βαριά τραύματα που της προκάλεσε στο κεφάλι το πρόσωπο και το σώμα.

Τα πρόσωπα «κλειδιά»

Πρόσωπα «κλειδιά», για το τι συνέβαινε πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού του ζευγαριού, που είναι μαζί τουλάχιστον εδώ και 15 χρόνια από το 2008, είναι τα δυο παιδιά τους.

Την ώρα της βάναυσης επίθεσης στη μητέρα τους από τον ίδιο τον πατέρα τους, τα δυο κοριτσάκια βρίσκονταν σε κατασκήνωση.

Από την πρώτη στιγμή τα παιδιά μεταφέρθηκαν στην γιαγιά τους ενώ τρεις ψυχολόγοι της ΕΛΑΣ, έφυγαν από την Αθήνα προκειμένου να βρεθούν δίπλα τους και να τα ενημερώσουν αρχικά για το τι είχε συμβεί.

Σε δεύτερο χρόνο και με την κατάλληλη προσέγγιση, θα προσπαθήσουν οι αστυνομικοί να αντλήσουν στοιχεία για το πως ήταν η ζωή τόσο των ίδιων των παιδιών όσο και της μητέρας τους, με τον πατέρα τους.

Ο δράστης ζήλευε την όμορφη σύζυγό του

Στο πλαίσιο αυτό, σημαντικές είναι οι μαρτυρίες από συγγενικά και φιλικά πρόσωπα του θύματος καθώς και από συναδέλφους της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο συλληφθείς, φέρεται να ζήλευε την εντυπωσιακή μελαχρινή σύζυγό του, κάνοντας της σκηνές ζηλοτυπίας ακόμα και αν έβγαινε με φίλες της.

Μάλιστα, η ίδια είχε αποφασίσει να φύγει για λίγο από κοντά του και έτσι για κάποιο χρονικό διάστημα φέρονται να βρίσκονταν σε διάσταση, μέχρι που η 44χρονη επέστρεψε και πάλι κοντά του.

Επιτέθηκαν στην επιχείρηση του δράστη -Μηνύματα μίσους στο προφίλ του στο Facebook


 
 

Μετά την είδηση του νέου περιστατικού ενδοοικογενειακής βίας και ενώ έγινε γνωστό στην τοπική κοινωνία το όνομα του συλληφθέντα, πραγματοποιήθηκε επίθεση στην επιχείρηση του και ταυτόχρονα χρήστες του Facebook άρχισαν να γράφουν υβριστικά σχόλια κάτω από φωτογραφία του στην προσωπική του σελίδα.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου