ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

Το 69ο τεύχος του Together Free Press κυκλοφορεί!

 Περάσαμε μια εβδομάδα με την Cacttone by Ulee! Eρμηνεύσαμε το χρώμα σαν

φαινόμενο κοινωνικών στερεοτύπων. Ταξιδέψαμε στην Αστυπάλαια, την πεταλούδα του Αιγαίου. Περάσαμε στις όχθες της νοσταλγίας με τον καταξιωμένο ιστορικό Αλέξανδρο Κιτρόεφ. Προβληματιστήκαμε για το πέτρινο πολύτοξο γεφύρι του Κριμηνίου Βοΐου που κινδυνεύει. Αναρωτηθήκαμε για τις προοπτικές της Δυτικής Μακεδονίας  μέσα από τα ερωτήματα που θέτει η θεατρική παράσταση «Λιγνίτη τόπος ή τι;». Συναντήσαμε τον Νεφρολόγο Τάσο Φούντογλου, συντονιστή-διευθυντή της πρώτης Ιδιωτικής Μονάδας Χρόνιας Αιμοκάθαρσης στην Δυτική Μακεδονία.


 
 

Συνδέσαμε το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον σε μια ζωντανή παράδοση που συνθέτει ένα μοναδικό κομμάτι του ελληνικού πολιτισμού, τα πανηγυράκια μας. Διερευνήσαμε τις αρχαιολογικές ανασκαφές του Μουσείου Αιανής και βγήκαμε από το σκοτάδι στο φως. Aναπτύξαμε κριτική σκέψη για τους Ρομά κόντρα στις προκαταλήψεις μας. Συζητήσαμε με την φοιτητική ομάδα ΚΟΖΑΙΝ για την εμπειρία της συμμετοχής σε δράσεις και πρωτοβουλίες. Ακολουθήσαμε βήμα βήμα ένα καραβάνι με Κυρατζήδες στη Βλαχιά!

Βιώσαμε την Καστοριά μέσα από όλες τις αισθήσεις μας,  παρέα με την Terra Activities! Γιορτάσαμε τα σαράντα χρόνια της παραδοσιακής ταβέρνας Φωλιά, στην Νεράιδα Κοζάνης. Προσέξαμε το κενό, πήραμε την βαριοπούλα και το καλέμι, δώσαμε καλοκαιρινά ραντεβού, βρήκαμε τις λέξεις που δεν έρχονται. Αγγίξαμε τα σύνθετα θέματα της Δίκαιης μετάβασης μέσα από το συνέδριο «Zωντανή βιβλιοθήκη: Η Δίκαιη Μετάβαση της Κοζάνης ως ανοιχτό βιβλίο». Διαβάσαμε τις πλανητικές διελεύσεις!

Αυτά και άλλα πολλά στο Together που κυκλοφορεί!


 
 

Free Press Δυτικής Μακεδονίας

Αρχελάου 25, 501 32 Κοζάνη

Τηλ. 24610 25600

Web site: http://togethermag.gr

e-magazine: The Paper

Facebook: @togethermazi

Instagram: @together_free_press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου