ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023

Aυτό είναι το ακριβότερο ενοίκιο στον κόσμο - Που βρίσκεται και τι κρύβει [εικόνες]

Βαθιά το χέρι στην τσέπη αναγκάστηκε να βάλει ένας ανώνυμος κάτοικος της

Νέας Υόρκης, για να νοικιάσει μια μεζονέτα εκτός της αγοράς real estate στην κορυφή του ουρανοξύστη 100 Vandam. 

Το ενοίκιο των 125.050 χιλιάδων δολαρίων μόλις «έσπασε» κάθε ρεκόρ δημοσιοποιημένης μίσθωσης κατοικιών στο κέντρο του Μανχάταν, όπως ανέφερε την Πέμπτη το The Real Deal.

Αυτό ισοδυναμεί με 205 δολάρια ανά τετραγωνικό μέτρο. Το διαμέρισμα 610 τ.μ. καταλαμβάνει τον 20ο και τον 21ο όροφο της κομψής κατασκευής 25 ορόφων του Τζεφ Γκριν στην πλατεία Hudson.

Πηγή: Edward Menashy/Evan Joseph Studios

Υψηλό ενοίκιο

Το νοίκι της μεζονέτας στο 100 Vandam θα αποτελέσει νέο κριτήριο για τον τομέα των ενοικιάσεων υπερπολυτελείας στο κέντρο της πόλης. Η μεσίτρια που έκανε την ενοικίαση ανέφερε ότι αυτή έγινε αμέσως δεκτή χωρίς παζάρια και με μια μόνον επίσκεψη του ενδιαφερόμενου.

Πηγή: Edward Menashy/Evan Joseph Studios

Σχεδιασμένο από την CookFox, το Unit 20A διαθέτει έξι υπνοδωμάτια, έξι και μισό μπάνια και έναν από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς υπαίθριους χώρους σε όλο το Μανχάταν. Η εξαιρετική βεράντα 355 τετραγωνικών μέτρων είναι διάσπαρτη με καταπράσινα παρτέρια και φυτά.

Στο εσωτερικό, τα περιμετρικά παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, προσφέρουν εκπληκτική θέα που εκτείνεται σε όλη τη διαδρομή από τον ποταμό Hudson μέχρι το λιμάνι της Νέας Υόρκης, το Άγαλμα της Ελευθερίας και ακόμη πιο πέρα.

Η τεράστια ανοιχτή κουζίνα διαθέτει κορυφαίες συσκευές Poliform, εκπληκτικές σκαλιστές λεπτομέρειες, καθώς νησίδα και πάγκους από πέτρινες πλάκες Bleu de Savoie. Και το καλύτερο; Κάθε υπνοδωμάτιο είναι εξοπλισμένο με ιδιωτικό μπάνιο. Η κύρια σουίτα είναι το «κερασάκι στην τούρτα» με μια τεράστια ντουλάπα-δωμάτιο και γκαρνταρόμπα. Φυσικά, ο νέος ένοικος θα έχει πρόσβαση σε μια σειρά από πολυτελείς ανέσεις του κτηρίου, όπως ένας κινηματογράφος και ένα γυμναστήριο.

Για τους επαγγελματίες του real estate αποτελεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά ακίνητα στην πόλη και προφανώς είναι μια κατοικία τρόπαιο για τον ενοικιαστή.

ΟΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου