ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023

Χαλκιδική: Ιδιοκτήτης beach bar για Κίνημα Πετσέτας – «2 μήνες θέλουμε να δουλέψουμε»



«Ένα κίνημα όπως αυτό το “Κίνημα της Πετσέτας”, δηλαδή να έχουν μια πετσέτα στην παραλία δεν νομίζω ότι συνάδει με μια τουριστική περιοχή που περιμένουμε όλοι να ζήσουμε από τον τουρισμό»


Το «Κίνημα της Πετσέτας» εξαπλώνεται και οι διαμαρτυρίες εκτείνονται από την Ανάβυσσο έως και τη Χαλκιδική. Όλο και περισσότεροι διαμαρτύρονται για τις ξαπλώστρες των beach bar που σε κάποιες περιπτώσεις φτάνουν μέχρι και τη θάλασσα.
Ωστόσο, εκτός από τις διαμαρτυρίες, υπάρχει και η αντίθετη άποψη όπως αυτή που ακούστηκε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star Channel και η οποία σημειώνει ότι: «Εμείς περιμένουμε δύο μήνες να δουλέψουμε που έχει τουρισμό».

 
 

Συγκεκριμένα, ο κ. Χρήστος Πετρίδης, ιδιοκτήτης beach bar στη Χαλκιδική ανέφερε στην κάμερα του Star Channel: «Ο τουρισμός είναι κάτι περισσότερο απ’ ότι πρέπει. Κόσμος πολύς. Το φαινόμενο του να υπάρχει κοσμοσυρροή στη θάλασσα δεν το συναντάμε μόνο στη θάλασσα. Την κοσμοσυρροή την συναντάμε στις εθνικές οδούς, στα παρκινγκ. Σε όλη την Ελλάδα. Αυτούς τους δύο μήνες θέλουμε να δουλέψουμε. Και αν κάποιοι θέλουν να διαμαρτυρηθούν, καλώς κάνουν και διαμαρτύρονται αλλά έχει χώρους και γι’ αυτούς. Αλλά ένα κίνημα όπως αυτό το “Κίνημα της Πετσέτας”, δηλαδή να έχουν μια πετσέτα στην παραλία δεν νομίζω ότι συνάδει με μια τουριστική περιοχή που περιμένουμε όλοι να ζήσουμε από τον τουρισμό».

filoitexnisfilosofias.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου