ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023

Χαλκιδική: Υπεύθυνος beach bar έδειρε ζευγάρι που ήθελε να καθίσει στην παραλία με πετσέτα - Στο νοσοκομείο 74χρονος

 

Σε μία περίοδο που εξαπλώνεται το «κίνημα της πετσέτας» ανά την Ελλάδα, έγινε γνωστό ότι στη Χαλκιδική

είχε σημειωθεί  περιστατικό ξυλοδαρμού στα τέλη Ιουνίου.


 
 

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σε ρεπορτάζ του Mega που προβλήθηκε σήμερα η γυναίκα που έπεσε θύμα της επίθεσης μαζί με τον σύζυγό της, οι τόνοι οξύνθηκαν όταν θέλησαν να καθίσουν με την πετσέτα τους στην παραλία, όμως ο υπεύθυνος έφτασε στο σημείο να χειροδικήσει σε βάρος τους και μάλιστα - όπως καταγγέλλεται- χτύπησε χειρουργημένη γυναίκα. Ο σύζυγός της οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και χρειάστηκε να χειρουργηθεί. 

Όπως καταγγέλει το ζευγάρι, ηλικίας 74 και 70 ετών, υπεύθυνοι beach bar στη Χαλκιδική και συγκεκριμένα στην παραλία Κασταμονίτη τούς απαγόρευσαν να κάνουν μπάνιο στην παραλία.

«Σάββατο πρωί, 10:00. Λόγω του ότι είμαι χειρουργημένη στον εγκέφαλο, πηγαίνουμε πρωί. ‘Ημασταν δύο μέτρα μακρυά από τις ξαπλώστρες τους σε μέρος δημόσιο. Ούτε μπροστά ούτε πάνω πετσέτα να ακουμπήσω. Ερχεται λοιπόν κι αρχίζει να βρίζει»,  κατήγγειλε η 70χρονη στο MEGA για το περιστατικό που έγινε στα τέλη Ιουνίου.

Ωστόσο, ο υπεύθυνος δεν έμεινε μόνο στις βρισιές, καθώς δεν δίστασε να χτυπήσει την 70χρονη.


«Ο σύζυγος ήταν σκυμμένος κι έβαζε την ομπρέλα. ''Θα σας πνίξω'', ''θα σας πετάξω'', πολλές βρισιές… Κι εγώ η αθεόφοβη για να μη σηκωθεί ο άνδρας μου, σηκώνομαι και λέω ''κύριε, γιατί είμαστε αχάριστοι; Τι μας προσφέρατε και είμαστε αχάριστοι;''. Μου δίνει μια μπουνιά στο μέρος που είμαι χειρουργημένη και πέφτω κάτω στην άμμο, σηκώνεται ο σύζυγος λέει “τι κάνεις; Η γυναίκα μου είναι χειρουργημένη”».

«Περιλαμβάνει τον άνδρα μου, του βάζει τρικλοποδιά, 74 χρόνων ο άνθρωπος, τον ρίχνει κάτω, του σκίζει τη μπλούζα, με το ένα χέρι τον πατούσε στον λαιμό. Να φωνάζω βοήθεια και να μην έρχεται κανένας… Έτρεξε μία κοπέλα, άγνωστη, που δεν την ξέρω να την ευχαριστήσω», κατήγγειλε ακόμη η γυναίκα. 

 
 
H κοπέλα που έσπευσε να βοηθήσει το ζευγάρι ειδοποίησε το 100 και το 166, ενώ ο 74χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, σπαράζοντας από τους πόνους. Η βιαιότητα των χτυπημάτων ήταν τέτοια, που χρειάστηκε να χειρουργηθεί στο γόνατο.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου