ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 5 Απριλίου 2024

Αυτό το ζώδιο είναι ο καλύτερος εραστής από όλα

 

Ολοι ονειρεύονται να βρουν αυτό το ρομαντικό ειδύλλιο που συμβαίνει μια φορά στη ζωή τους. Το είδος της

σχέσης που είναι γεμάτη αγάπη, ρομαντισμό, αιώνια πίστη και πάθος. Και αν αναρωτηθήκατε ποτέ τι έχει να πει η αστρολογία για την εύρεση της αδελφής ψυχής σας, είστε τυχεροί. 
Είτε είστε σε σχέση, είτε ελεύθεροι, είτε κάπου ενδιάμεσα, το ζώδιό σας μπορεί να σας δείξει πώς εκφράζεστε στις σχέσεις. Ο ρομαντισμός έχει πολλές μορφές. 
Είτε η γλώσσα της αγάπης σας προτιμάει τις μεγάλες χειρονομίες και τις πράξεις στοργής είτε είστε περισσότερο τύπος της χειροπιαστής προσφοράς, οι άνθρωποι χρειάζονται διαφορετικά πράγματα για να νιώσουν ότι αγαπιούνται. 
Υπάρχουν πολλά που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν πρόκειται για το ποια ζώδια έχουν την καλύτερη ρομαντική χημεία. Αλλά για αρχή ας ρίξουμε μια ματιά στα ζώδια που οι αστρολόγοι θεωρούν τα πιο παθιασμένα. 
Ποιο βρίσκεται στην κορυφή της λίστας;



 
 

Ταύρος

Οι Ταύροι θεωρούνται από τα πιο ρομαντικά και παθιασμένα ζώδια. Κυβερνώνται από την Αφροδίτη τον πλανήτη της αγάπης και της ομορφιάς, και παίρνουν τον έρωτα πολύ σοβαρά. Στην κρεβατοκάμαρα έχουν μια πιο άγρια πλευρά, την οποία δεν φοβούνται να δείξουν.Είναι πολύ αισθησιακοί και τους αρέσουν τα παθιασμένα φιλιά και αγγίγματα. Επιθυμούν και το ταίρι τους να περάσει καλά και δεν θα σταματήσουν μέχρι να τα καταφέρουν.


Λέων

Αυτοπεποίθηση, πάθος και τόλμη – δεν αποτελεί έκπληξη ότι ο Λέων βρίσκεται στη λίστα με τα παθιασμένα ζώδια. Είναι το μόνο ζώδιο που κυβερνάται από τον Ήλιο, γεγονός που εξηγεί γιατί τραβά πάντα την προσοχή όταν μπαίνει σε έναν χώρο. Οι Λέοντες είναι επίσης πολύ γενναιόδωροι εραστές. Τα ζώδια της φωτιάς φημίζονται για το πάθος και τη διεκδικητικότητά τους. Όταν είναι ερωτευμένοι με κάποιον, είναι σχεδόν αδύνατο να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά από τον σύντροφό τους. Τους αρέσει πολύ να αγγίζουν τον άλλο και να ακούν λέξεις που επιβεβαιώνουν το πόσο καλοί είναι.


Σκορπιός


 
 

Και στην κορυφή της λίστας με τα ζώδια που κάνουν το καλύτερο σεξ, δεν είναι άλλος από τον Σκορπιό. Το πιο παθιασμένο ζώδιο από ολα. Λατρεύει το σεξ και μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε περίσταση. Αν θέλετε μια πιο ρομαντική βραδιά μαζί του θα την έχετε, το ίδιο κι αν προτιμάτε κάτι πιο περιπετειώδες. Δεν έχει όρια ή ταμπού, αφού το σεξ είναι πηγή ενέργειας και δημιουργιότητας. Ωστόσο, θα εκφράσει τα έντονα συναισθήματά του μόνο αν έχει πραγματικά αισθήματα για τον άλλο. Διαφορετικά, απλώς θα περάσει καλά, αλλά θα καταφέρει να μείνει αξέχαστος στο εφήμερο ταίρι του.


marieclaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου