ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 6 Αυγούστου 2023

Αυτός είναι ο «νταής» της Λάρισας που σακάτεψε την αστυνομικό γυναίκα του


Με πολύ σοβαρά τραύματα σε νεφρούς, σπλήνα, πλευρά και το πρόσωπο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Λάρισας η 43χρονη

αξιωματικός της Αστυνομίας, μητέρα δυο μικρών παιδιών, η οποία ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον 53χρονο σύζυγό της, τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Πρόκειται για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, καθώς η αγριότητα, με την οποία χτύπησε ο δράστης την άτυχη γυναίκα είναι πρωτοφανής, με την 43χρονη αστυνομικό να γλιτώνει από τον θάνατο κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Ακόμα και οι γιατροί του γενικού νοσοκομείου Λάρισας δήλωσαν σοκαρισμένοι από την αγριότητα των χτυπημάτων που δέχτηκε από το σύζυγό της η αξιωματικός, ενώ νοσηλεύτρια και φίλη της που υποδέχτηκε την αστυνομικό στο νοσοκομείο δεν την αναγνώρισε.


 
 

Η 43χρονη έχει σοβαρά τραύματα σε όλο το σώμα της, ενώ χρειάστηκε να χειρουργηθεί, λόγω βλάβης στον αριστερό νεφρό. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, Χρήστο Κραβαρίτη, «το πρόσωπο έχει δεχθεί μακροσκοπικώς εμφανείς πολλαπλές πλήξεις, είναι πλήρως παραμορφωμένο από τα χτυπήματα».

Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που σακάτεψε την αστυνομικό

Ο δράστης, Κ.Μ, ο οποίος έχει συλληφθεί με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, είναι επιχειρηματίας της εστίασης, διατηρώντας ταβέρνα στη Νεάπολη Λάρισας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γινεί γνωστά, είχε συχνά προστριβές με τη σύζυγο και μητέρα των δύο παιδιών τους, και παλαιότερα είχαν χωρίσει ακριβώς για αυτό τον λόγο. Ωστόσο είχαν αποφασίσει να δώσουν από κοινού μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους.

Ο εφιάλτης της Στέλλας…

Η αστυνόμος που υπηρετεί σε υπηρεσία της Λάρισας, για χρόνια κρατούσε καλά κρυμμένο τον εφιάλτη που ζούσε πίσω από τις κλειστές πόρτες του σπιτιού της.

Άγριοι ξυλοδαρμοί, ύβρεις και απειλές από έναν κακοποιητικό σύζυγο.

Στο πρόσφατο παρελθόν υπήρξαν φορές που η κατάσταση εκτροχιάστηκε και αναγκάστηκε να προσφύγει στις Αρχές, κάνοντας στον σύζυγο της μήνυση με αποτέλεσμα εκείνος να συλλαμβάνεται και να οδηγείται στο Αυτόφωρο.

Μέχρι που το ποτήρι ξεχείλισε. Η ίδια μιλώντας στην ΕΡΤ είπε ότι βρισκόταν σε διάσταση με τον σύζυγό της και δεν έμεναν μαζί για πάνω από ένα μήνα, καθώς η ίδια του είχε ζητήσει διαζύγιο, ενώ, όπως η ίδια αποκάλυψε, ήταν η πρώτη φορά που άσκησε σωματική βία εις βάρος της.


 
 

«Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο. Με χτύπησε στην κοιλιά και το πρόσωπο. Χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στους νεφρούς» ανέφερε και πρόσθεσε: «Ανέβηκε από το ισόγειο στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Δεν μέναμε μαζί εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, από τότε που του είχα ζητήσει να χωρίσουμε. Μου επιτέθηκε αμέσως με τα χέρια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Προσπαθούσε συνεχώς να με πείσει να μην χωρίσουμε. Στο παρελθόν τον είχα μηνύσει για απειλή. Ήταν η πρώτη φορά που άπλωσε χέρι πάνω μου».

«Βοήθεια με σκοτώνει»

«Μου είπε ‘Νίκο με σκότωσε’. Αυτός επι δύο ώρες τη χτυπούσε. Από κάτω νοικιάζει μία φίλη της που άκουσε ‘βοήθεια με σκοτώνει’ και τότε κάλεσε την Αστυνομία» ήταν τα συγκλονιστικά λόγια του αδερφού της αστυνομικού, ο οποίος περιέγραψε (Star) τη φρίκη που βίωσε η αδερφή του στα χέρια του κακοποιητή συζύγου της.

«Όλο το σπίτι είχε αίματα λες και ήταν σφαγείο. Αν δεν καλούσε την Αστυνομία θα την σκότωνε, είχε σκοπό να τη σκοτώσει. Μύτη σπασμένη, ζυγωματικά, σαγόνι διαλυμένο. Δεν ξέρω πόσα δόντια της έχει σπάσει, χτύπημα στην σπλήνα, στο νεφρό… Δεν αναγνωρίζεται το κορίτσι. Τον ήξερα τι άνθρωπος είναι και περίμενα ‘λέω θα γίνει κανένα κακό’. Ζήλια, της έκανε τη ζωή πατίνι. Να μη βγει, πώς θα ντυθεί , πού θα πάει, γιατί άργησε» συμπλήρωσε. 

 in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου