ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2023

Οι τελευταίες στιγμές του Μιχάλη Κατσουρή – Τι αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. στην ανάλυση των βίντεο


Στιγμές από τα τελευταία λεπτά της ζωής του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος έπεσε νεκρός

στη σύγκρουση των οπαδικών στρατών το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, έρχονται στη δημοσιότητα μέσα από την αναφορά της Ελληνικής Αστυνομίας.


 
 

Η έκθεση του βιντεοληπτικού υλικού που συγκέντρωσε η Ελληνική Αστυνομία στην προσπάθειά της να εντοπίσει το δολοφόνο του 29χρονου, εστιάζει στα πλάνα που έχει λάβει από το περίπτερο που αναζήτησε βοήθεια ο Μιχάλης Κατσουρής, αλλά και στο υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του γηπέδου «Αγία Σοφία».

Στην ανάλυσή τους οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. καταγράφουν τις ώρες που δείχνουν τον άτυχο 29χρονο να φτάνει στο περίπτερο επί των οδών Σμύρνης και Φωκών στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετά το θανάσιμο χτύπημα που είχε δεχθεί στον πήχη και από το οποίο κατέληξε λίγα λεπτά αργότερα.

Έτσι, φαίνεται ότι ο οπαδός της ΑΕΚ φτάνει, φορώντας κουκούλα full face, στις 23:08:07 στο χώρο του περιπτέρου και σπεύδει αμέσως προς την εσωτερική πόρτα του περιπτέρου (23:08:14), με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι το έκανε προκειμένου να κρυφτεί.

 

Όπως σημειώνεται στην έκθεση των αστυνομικών στις 23:10:47 έχει αφαιρέσει την κουκούλα, ενώ πέντε λεπτά αργότερα –στις 23:15:29- ένα άτομο προσπαθεί να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες, καθώς έχει χάσει αρκετό αίμα.

Το συγκεκριμένο άτομο, στις 23:18:27, βοηθά τον Μιχάλη να σηκωθεί, ωστόσο είναι φανερό ότι δεν μπορεί να ισορροπήσει λόγω της ακατάσχετης αιμορραγίας.

Στη συνέχεια, η άλλη κάμερα του περιπτέρου καταγράφει τον Μιχάλη Κατσουρή να είναι ξαπλωμένος στο έδαφος, από όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο στις 23:32:54 για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
 

 

Συμμετείχε στις συμπλοκές

Η ανάλυση του βιντεοληπτικού υλικού περιλαμβάνει και πλάνα από το κλειστό κύκλωμα που υπάρχει στο γήπεδο της ΑΕΚ. Στα πλάνα αυτά φαίνεται η συμμετοχή του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ στις συμπλοκές με τους Έλληνες και αλλοδαπούς χούλιγκαν στον πεζόδρομο έξω από το γήπεδο.

Υπενθυμίζεται ότι το εμπιστευτικό έγγραφο της υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας της ΕΛ.ΑΣ. γνώριζε για το συγκεκριμένο ραντεβού των οπαδικών στρατών αρκετές ώρες νωρίτερα.

«Υπήρξε πληροφόρηση ότι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ είχαν ενημερωθεί για την τυχόν άφιξη των οπαδών από την Κροατία και για τον λόγο αυτό με την πρόφαση της διανομής εισιτηρίων υπήρξε κάλεσμα να συγκεντρωθούν εξωτερικά του γηπέδου διεξαγωγής του αγώνα» αναφέρει το έγγραφο.

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου