ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023

Αγγελική Νικολούλη και Γιώργος Παπαδάκης: Συνάντηση των …«αρχαιότερων» της ελληνικής τηλεόρασης στη Νάξο


Τις καλοκαιρινές της διακοπές στη Νάξο πραγματοποιεί η Αγγελική Νικολούλη μαζί με την αγαπημένη της φίλη δημοσιογράφο (αρχισυντάκτρια του δελτίου ειδήσεων του Alpha) Λώρα Ιωάννου.

Η Αγγελική Νικολούλη βρέθηκε με τον Γιώργο Παπαδάκη σε κοινό τραπέζι και τα είπαν οι δυο τους …ως οι μακροβιότεροι και άκρως επιτυχημένοι δημοσιογράφοι της ελληνικής τηλεόρασης.

33 χρόνια «Καλημέρα Ελλάδα» μετράει ο Γιώργος Παπαδάκης, 29 χρόνια «Φως στο τούνελ» μετράει η Αγγελική Νικολούλη.

«Εδώ που τα λέμε, είμαστε οι αρχαιότεροι της ελληνικής τηλεόρασης» είπε η Αγγελική Νικολούλη στο Γιώργο Παπαδάκη για να της απαντήσει εκείνος πάντα με το χιούμορ που τον διακατέχει… «Δεν είμαστε εμείς αρχαιότεροι, οι άλλοι είναι νεότεροι».

 
 

Η Αγγελική Νικολούλη, μετά από πολλά χρόνια, επέλεξε τη Νάξο για τις καλοκαιρινές της διακοπές και δηλώνει ενθουσιασμένη από το νησί, το οποίο έχει αποφασίσει να το γυρίσει όσο περισσότερο γίνεται, να δει τις ομορφιές του και να γνωρίσει τις πανέμορφες παραλίες του. Μάλιστα, συμμετείχε και σε αυτοσχέδιο γλέντι στο χωριό Φιλώτι, όπου χόρεψε νησιώτικα και φωτογραφήθηκε με κατοίκους και παραθεριστές οι οποίοι την υποδέχτηκαν με πολύ αγάπη.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Παπαδάκης πέρασε αξέχαστες διακοπές με τη γυναίκα του στη Νάξο, την οποία λάτρεψε, με …ξεναγό τον πρόεδρο της ΕΑΣ Νάξου Δημήτρη Καπούνη.

naxostimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου