ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023

Ράφα Ναδάλ: Στον Πόρο ο Ισπανός θρύλος - Γυρίζει στις ελληνικές θάλασσες με το γιοτ «Μπετόβεν» (Εικόνες και Βίντεο)

Φωτογραφήθηκε με φίλους του τένις 

Παρ' ότι Μαγιορκινός, δηλαδή θαλασσινό στοιχείο, ο Ράφα Ναδάλ αγαπά ιδιαιτέρως το ελληνικό καλοκαίρι, αφού το μεσημέρι της Κυριακής βρέθηκε στον Πόρο. 
Μετά το Ιόνιο και τον Ισθμό της Κορίνθου, ο Ναδάλ περνά μέρος των διακοπών του με το σκάφος «Μπετόβεν» στο όμορφο και κατάμεστο από κόσμο νησί του Αργοσαρωνικού.

Ο Ναδάλ γευμάτισε την Κυριακή (13/8), όπως δημοσιεύει το saronicmagazine.gr, σε κεντρικό εστιατόριο της παραλίας του Πόρου και φωτογραφήθηκε με μέλη και αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Πόρου, οι οποίοι δεν έκρυβαν την χαρά τους.





 
 
>Ο Όμιλος σε ανάρτησή του στο facebook, αναφέρει: «Σήμερα επισκέφθηκε το νησί μας ένα Θρύλος. Ο ορισμός του Ήθους τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων. Ο Αθλητής ορόσημο της μαχητικότητας. Ο Άνθρωπος & Αθλητής που έχει ΜΟΝΟ "ορκισμένους" φίλους και κανέναν "εχθρό". Ο Αθλητής που διαχειρίστηκε με τον ίδιο σεβασμό, απέναντι στους αντιπάλους του, κάθε νίκη αλλά και κάθε ήττα. Σπάνιο! Μεγάλη μας τιμή αυτή η επίσκεψη».

Το στιγμιότυπο από τον Ισθμό της Κορίνθου


Με ορμητήριο το Μεγανήσι, επισκέφτηκε την Κέρκυρα την Ιθάκη και έμεινε ενθουσιασμένος. Μαζί του είναι η σύζυγός του Μέρι Περέγιο αλλά και ο γιος τους ο οποίος τον Οκτώβριο θα κλείσει ένα χρόνο ζωής.

Μάλιστα, ο Ναδάλ ανέβασε φωτογραφία στα social όπου μαζί με την οικογένειά του περνάει τον Ισθμό της Κορίνθου με το γιοτ.



Ο Ράφα Ναδάλ έχει να παίξει αρκετούς μήνες λόγω τραυματισμού και αναμένεται να επιστρέψει στη δράση και να κλείσει την καριέρα του το 2024 στο Παρίσι αρχικά στο Roland Garros και εν συνεχεία στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Υπενθυμίζεται πως αρχικά ο Ναδάλ επισκέφθηκε την Κέρκυρα όπου απόλαυσε τις ομορφιές του νησιού αλλά και τις γευστικές του προτάσεις.





Στη συνέχεια ο Ισπανός θρύλος του τένις πέρασε μια βόλτα και από το Μεγανήσι ενώ βρέθηκε και στην Ιθάκη.







Στο νησί του Οδυσσέα ο Ναδάλ βγήκε βόλτα στο Βαθύ όπου, μάλιστα, επισκέφθηκε και σούπερ μάρκετ για να προμηθευτεί τα απαραίτητα για το ταξίδι του.

Το σκάφος «Μπετόβεν»


Σύμφωνα με την ιστοσελίδα clubyacht.com ο Ναδάλ αγόρασε το 2016 το πολυτελές γιοτ «Μπετόβεν», το οποίο φέρεται να ονόμασε έτσι από την αγάπη του για την κλασσική μουσική. Το γιοτ με το οποίο κάνει κρουαζιέρα στο Ιόνιο είναι τύπου Monte Carlo Yacht 76 που κατασκευάστηκε στην Ιταλία από τη γαλλική εταιρεία Beneteau. Όπως αναφέρεται στην εν λόγω ιστοσελίδα το γιοτ είναι από τα best sellers της εταιρείας και φέρεται να κοστίζει περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ.
Το μήκους 23,5 μέτρων γιοτ μπορεί άνετα να φιλοξενήσει έως και οχτώ άτομα.  
 parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου