ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023

Η βαθμολογία της Ελλάδας στην ΟΥΕΦΑ

 

Μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής αυτής της εβδομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις,

η χώρα μας παρέμεινε στην 19η θέση της βαθμολογίας της ΟΥΕΦΑ, φτάνοντας τους 21725 βαθμούς.

Η Ελλάδα αύξησε οριακά την διαφορά από τη Κροατία στη βαθμολογία της UEFA, μετά τις νίκες του Ολυμπιακού και του Άρη και την ισοπαλία του ΠΑΟΚ



 
 

Μετά τη σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού το βράδυ της Τετάρτης κόντρα στην Μαρσέιγ, ο Ολυμπιακός και ο Άρης να πανηγύρισαν με τη σειρά τους νίκες με το ίδιο σκορ (1-0) επί των Γκενκ και Ντιναμό Κιέβου αντίστοιχα.

Ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος στο Σπλιτ (0-0) με την Χάιντουκ.

Μετά τους 200 βαθμούς που προσέφερε το τριφύλλι, ήρθαν οι τρεις εκπρόσωποι της Ελλάδας χθες Πέμπτη να μαζέψουν άλλους 500.

UEFA: Πάνω από την Κροατία η Ελλάδα στη βαθμολογία

Η Ελλάδα παρέμεινε στην 19η θέση φτάνοντας τους 21725 βαθμούς. Η Κροατία βρίσκεται ακριβώς από κάτω, στην 20η θέση, καθώς εκτός από την ισοπαλία της Χάιντουκ, η Ριέκα επικράτησε με 3-1 εκτός έδρας της Β36 Τορσάβν από τα Νησιά Φερόε, αλλά η Όσιγιεκ γνώρισε βαριά ήττα με 5-1 από την Αντάνα Ντεμίρσπορ στην Τουρκία.

Οι Κροάτες συγκέντρωσαν 350 βαθμούς και έφτασαν στους 21525. Όλα πλέον είναι ανοιχτά στο ζευγάρι της ΑΕΚ με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Καθοριστικής σημασίας είναι ο επαναληπτικός της επόμενης εβδομάδας στο γήπεδο της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Χάιντουκ Σπλιτ. Σε περίπτωση που ο Δικέφαλος του Βορρά αποκλείσει την παρέα του Λιβάγια, η Κροατία στο πιο ευνοϊκό για εκείνη σενάριο, θα συνεχίσει με 2 μόλις ομάδες στα play offs των Κυπέλλων Ευρώπης.


 
 

UEFA: Κάτω από την Ελλάδα και με μία εκπρόσωπο η Πολωνία

Όσο για την Πολωνία που βρίσκεται στην 21η θέση, τα αποτελέσματα δεν ήταν ικανοποιητικά. Η μόνη εκπρόσωπος από τις τρεις που έχει στο Europa Conference League, που κατάφερε να επικρατήσει ήταν η Λεχ Πόζναν με 2-1 επί της Σπαρτάκ Τρνάβα. Η Πογκόν Σετσίν ηττήθηκε την Τετάρτη με το βαρύ 5-0 από την Γάνδη, ενώ η Λέγκια Βαρσοβίας με 2-1 εντός έδρας από την Αούστρια Βιέννης. Οι Πολωνοί έφτασαν τους 21250 βαθμούς.

Μας προσπερνά η Τσεχία

Η χώρα μας παραμένει μακριά από την Τσεχία που βρίσκεται μια θέση πάνω από εμάς στη βαθμολογία (18η). Οι δύο εκπρόσωποι της χώρας πέτυχαν ισάριθμες νίκες το βράδυ της Πέμπτης, προσφέροντας συνολικά 500 βαθμούς και στέλνοντάς την στους 23550. Η Σλάβια Πράγας στο Europa League επικράτησε της Ντνίπρο με 3-0, ενώ η Βικτόρια Πλζεν στο Europa Conference League με 4-0 της Γκζίρα από την Μάλτα.

forzaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου