ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 26 Αυγούστου 2023

Κώστας Βαξεβάνης: Δέχθηκε επίθεση σε εστιατόριο στην Εύβοια – Τραυματίστηκε η πεθερά του


Επίθεση δέχθηκε ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, ενώ δειπνούσε με την οικογένειά του, κάνοντας διακοπές στην Εύβοια.

Η επίθεση, που έγινε μπροστά στην οκτάχρονη κόρη του, προκάλεσε τον τραυματισμό της πεθεράς του, η οποία μεταφέρθηκε, σύμφωνα με τον ίδιο, μεταφέρθηκε με σοβαρά χτυπήματα στο πρόσωπο στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Χαλκίδας.

Σύμφωνα με τον Κώστα Βαξεβάνη η επίθεση έγινε γύρω στις 21:00 το βράδυ της Παρασκευής, όταν έφτασε σε εστιατόριο που βρίσκεται στον Αμάρυνθο Ευβοίας, για δείπνο.

 
 

Λίγο αργότερα, στο διπλανό τραπέζι εμφανίστηκε άγνωστο πρόσωπο. Όμως, αντί να καθίσει, κινήθηκε προς το μέρος του και άρχισε να τον απειλεί και να τον βρίζει χυδαία, παρουσία δεκάδων μαρτύρων που βρίσκονται στο εστιατόριο. Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία του έλεγε μεταξύ άλλων: «ξεφτιλισμένε έβγαλες το όνομά μου στη λίστα Λαγκάρντ, θα σου δείξω εγώ».

Γροθιές στο πρόσωπο δέχθηκε η πεθερά του

Οι παριστάμενοι κάλεσαν από τον δράστη να αποχωρήσει, όμως ο ίδιος συνέχισε τη λεκτική επίθεση. Παρενέβη τότε η σύζυγος του δημοσιογράφου, που κρατούσε την κόρη τους στην αγκαλιά της και του ζήτησε να φύγει. Τότε ο άγνωστος κινήθηκε εναντίον της γυναίκας , σπρώχνοντας ανθρώπους που του ζητούσαν να αποχωρήσει και προσπάθησε να τη χτυπήσει. Όμως την τελευταία στιγμή, η μητέρα της, προσπαθώντας να εμποδίσει την επίθεση, δέχθηκε γροθιές στο πρόσωπο.

Αμέσως μετά, ο άγνωστος τράπηκε σε φυγή. Η πεθερά του δημοσιογράφου διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου όπου διαπιστώθηκαν τα τραύματα και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου παρέμεινε έως τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ο Κώστας Βαξεβάνης υποστηρίζει ότι πέτυχε την ταυτοποίηση του δράστη, ενώ οι δικηγόροι του, που έχουν συλλέξει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, θα απευθυνθούν στις Αρχές.

tilestwra.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου