ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Π.Ε. Γρεβενών: Ξεκίνησε ο καθαρισμός στο ρέμα Δοξανίτη και στα όρια της Τ.Κ. Γρεβενών - (εικόνες)

Ξεκίνησε, υπό την επίβλεψη της Π.Ε. Γρεβενών, ο καθαρισμός του ρέματος Δοξανίτη εντός της Τ.Κ. Γρεβενών, και συγκεκριμένα από το ύψος των νεκροταφείων έως τον χώρο πλησίον του κτιρίου της Πυροσβεστικής. Ένα ακόμη πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας, λόγω των πλημμυρικών φαινομένων που παρουσιάζονταν στην παραπάνω έκταση, τίθεται προς επίλυση από την Περιφερειακή Αρχή.

 
 

Τα συνεργεία του αναδόχου προχωρούν με ταχείς ρυθμούς, και τα πρώτα απτά αποτελέσματα είναι ορατά, εντός της Τ.Κ. Γρεβενών (πρωτίστως πλησίον του άλσους Καστρακίου).

Λόγω της έντονης βλάστησης, των μπάζων και των απορριμμάτων που έχουν εναποτεθεί στις κοίτες, καθίσταται δυσχερής η απορροή των επιφανειακών υδάτων. Αποτέλεσμα όσων αναφέρθηκαν είναι να συμβαίνουν πλημμύρες, καταστρέφοντας τις παρακείμενες ιδιοκτησίες. Με την εκτέλεση των συγκεκριμένων εργασιών προβλέπεται ναι γίνει καθαρισμός της κοίτης του ρέματος Δοξανίτη, η κοπή - εκρίζωση της βλάστησης, και η απομάκρυνση των μπάζων και των απορριμμάτων, για την ελεύθερη απορροή των υδάτων, πάντα με μέριμνα στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος.

Η εκτέλεση των ανωτέρω εργασιών, σκοπό έχει να βελτιώσει την ικανότητα απορροής υδάτων του ρέματος Δοξανίτη, εξασφαλίζοντας ομαλή λειτουργία και αύξηση της παροχετευτικής του ικανότητας, γεγονός που θα οδηγήσει σε περιορισμό των πλημμυρικών φαινομένων και κατ’ επέκταση σε καλύτερη προστασία των περιουσιών των κατοίκων.

 
 

Σε διαρκή εγρήγορση, η Π.Ε. Γρεβενών συνεχίζει σταθερά να εκτελεί έργα απαραίτητα για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Π.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου