ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 15 Αυγούστου 2023

Χρήστος Τριγώνης: «Η Υπεραγία Θεοτόκος να δίνει δύναμη και υγεία σε όλο τον κόσμο» - O Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών σε Σπήλαιο, Πανόραμα, Σμίξη και Μαυραναίους για τον Δεκαπενταύγουστο - (εικόνες)

 

Στα πανέμορφα ορεινά χωριά των Γρεβενών, που αυτές τις μέρες έχουν την τιμητική τους καθώς διανύουμε το περίφημο “Πάσχα του Καλοκαιριού”, βρέθηκε

στις 14 Αυγούστου 2023, Παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών Χρήστος Τριγώνης, συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού του “ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΥΝΑΤΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ”.

O κ.Τριγώνης συμμετείχε στον κατανυκτικό Εσπερινό που τελέστηκε στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Σπηλαίου Γρεβενών, ανταλλάσοντας ευχές και “Χρόνια Πολλά” με κατοίκους και επισκέπτες, που κατέκλυσαν τον περίβολο του ιστορικού Μοναστηριού των Γρεβενών.


Εν συνεχεία, επισκέφθηκε τον γραφικό και γεμάτο με κόσμο οικισμό του Πανοράματος ενώ αμέσως μετά συνάντησε πολλούς ετεροδημότες στο ξακουστό βλαχοχώρι της Σμίξης, το οποίο έσφυζε από ζωή.

Η χθεσινή εορταστική βραδιά, ολοκληρώθηκε στην κοινότητα των Μαυραναίων και με τον Χρήστο Τριγώνη να δίνει το παρών στο παραδοσιακό πανηγύρι του χωριού.


 
 








«Τα Γρεβενά τιμούν και γιορτάζουν από άκρη σε άκρη την Παναγιά μας. Εμείς, είμαστε πάντα δίπλα στον κόσμο και τις ανάγκες του, που ανταποδίδει με την αγάπη και την αγκαλιά του. Χρόνια Πολλά και η Υπεραγία Θεοτόκος να δίνει δύναμη και υγεία σε όλες και όλους εσάς», τονίζει στο μήνυμά του ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών και επικεφαλής της παράταξης “ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΥΝΑΤΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ” Χρήστος Τριγώνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου