ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Θεσσαλονίκη: Δύο 17χρονοι μαθητές πίσω από φάρσα για τοποθέτηση βόμβας σε σχολείο


Ήθελαν να μην κάνουν μάθημα και να προκαλέσουν αναστάτωση. Τα κατάφεραν αλλά η έρευνα ξεσκέπασε τα όσα έκαναν στη Θεσσαλονίκη. Το τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο σχολείο ήταν η κακόγουστη φάρσα τους…

Στο σχολείο στη Θεσσαλονίκη επικράτησε αναστάτωση. Μαθητές και εκπαιδευτικοί βγήκαν για να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος και λίγο αργότερα επέστρεψαν στα θρανία. Η έρευνα των αστυνομικών όμως δεν είχε ολοκληρωθεί. Αυτό συνέβη όταν διαπίστωσαν ποιοι έκαναν το τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας που αποδείχθηκε φάρσα. Ήταν δύο 17χρονοι με τον έναν να έχει συλληφθεί και τον δεύτερο να αναζητείται.

 
 

Η έρευνα αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και του Τμήματος Ασφαλείας Παύλου Μελά σχετικά με τηλεφώνημα για ύπαρξη εμπρηστικού εκρηκτικού μηχανισμού σε σχολικό συγκρότημα της Σταυρούπολης, οδήγησε στη σύλληψη νεαρού για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης 21 Σεπτεμβρίου, το Κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχθηκε σχετικό τηλεφώνημα, με αποτέλεσμα να κινηθούν άμεσα οι αστυνομικές δυνάμεις και να εφαρμοστεί το πρωτόκολλο εξερεύνησης του χώρου για την προστασία των παρευρισκομένων, αλλά και έλεγχο προκειμένου να αποσοβηθεί οποιαδήποτε απειλή.

Αφού εξερευνήθηκαν οι χώροι του σχολικού συγκροτήματος με αρνητικό αποτέλεσμα, συνεχίστηκε η έρευνα απ’ όπου προέκυψε ότι το τηλεφώνημα πραγματοποιήθηκε από δύο 17χρονους, ένας εκ των οποίων εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ ο δεύτερος, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, αναζητείται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου