ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

«Είμαι βλάχα κι είμαι περήφανη»: Η 22χρονη κτηνοτρόφος που ανεβάζει βιντεάκια από το μαντρί και σαρώνει στο TikTok


Όπως αναφέρει και η ίδια η οικογένεια της έχει περίπου 200 πρόβατα και κατσίκια, αριθμός ο οποίος χρειάζεται αρκετή δουλειά και φυσικά πρωινό ξύπνημα

Το TikTok όπως και τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκτός από θέματα lifestyle και πηγές εσόδων για αρκετούς από τους περιβόητους influencers, μπορούν να είναι και μέσα τα οποία να προσφέρουν πολύ περισσότερα. Είτε αυτά είναι τα κοινωνικά μηνύματα που στέλνουν και να κάνουν αρκετούς να προβληματιστούν και να σκεφτούν, είτε όπως σε αυτήν την περίπτωση να κάνουν viral όπως λέμε βίντεο με νέα παιδιά τα οποία προωθούν έναν διαφορετικό τρόπο ζωής η έστω να μας χαρίσουν λίγες στιγμές χαράς και χαμόγελα. Και ο λόγος για την 22χρονη κτηνοτρόφο Ντίνα Ζαφειροπούλου από τα Καλάβρυτα η οποία συνδυάζει με απόλυτο τρόπο την κτηνοτροφία και το TikTok. «Είμαι βλάχα κι είμαι περήφανη» δηλώνει και σαρώνει με τα βιντεάκια της.


Παράλληλα και η 21χρονη Αντωνία από τον Τύρναβο κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα

Η 22χρονη Ντίνα Ζαφειροπούλου έχει επιλέξει το δύσκολο και απαιτητικό επάγγελμα της κτηνοτροφίας παρά το νεαρό της ηλικίας της, έτσι κάθε πρωί το περνάει στο μαντρί της και έχοντας δίπλα της τα αγαπημένα της ζώα και το μοιράζεται μαζί μας μέσω των social media και υπό την συνοδεία δυνατής παραδοσιακής μουσικής. Όπως αναφέρει και η ίδια η οικογένεια της έχει περίπου 200 πρόβατα και κατσίκια, αριθμός ο οποίος χρειάζεται αρκετή δουλειά και φυσικά πρωινό ξύπνημα.

Απολαύστε μερικά από τα βιντεάκια της 22χρονης κτηνοτρόφου στο Tik Tok

 
 




Athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου