ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Καυτό “Ριφιφί” σε ελαιοτριβείο με λεία 50 τόνους ελαιόλαδο, αξίας 500.000 ευρώ


“Ποντικοί” διέρρηξαν ελαιοτριβείο και έκλεψαν 50 τόνους έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Η αξία του υπολογίζεται σε 500.000 ευρώ περίπου.

Ένα ελαιουργείο στο Carcabuey, μια περιοχή στην Κόρδοβα της Ισπανίας, όπου παρασκευάζεται ένα από τα καλύτερα έξτρα παρθένα ελαιόλαδα (EVOO) στον κόσμο, υπέστη ληστεία το πρωί της 30ης Αυγούστου, που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι από τηλεοπτική ταινία.

Χθες το πρωί, σύμφωνα με το eldiadecordoba.es αρκετοί άνθρωποι μπήκαν από την εξώπορτα με πολλά φορτηγά, πήγαν στις δεξαμενές και πήραν περισσότερα από 50.000 κιλά EVOO, που στην αγορά μπορεί να έχει αξία γύρω στο μισό εκατομμύριο ευρώ.

 
 

Το συμβάν συνέβη σε γνωστό ελαιουργείο και η έκπληξη που δέχτηκαν σήμερα το πρωί οι διευθυντές και οι εργαζόμενοί του ήταν τεράστια. Κατά την άφιξη, η εξώπορτα ήταν κλειστή, αλλά το λουκέτο έλειπε.

Αμέσως έχουν αρχίσει να ψάχνουν τι είχε συμβεί και τι έλειπε. Όταν έφτασαν στο υπόγειο πιο μακριά από την κεντρική πόρτα, αυτή στο πίσω μέρος του εργοστασίου, το ανακάλυψαν.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του ελαιουργείου πρώτα είδαν ένα λεκέ λαδιού στο έδαφος και, μετά από αυτό, επαλήθευσαν ότι οι δυο δεξαμενές ήταν άδειες.

Αυτή η παρτίδα του EVOO ήταν «ένα από τα καλύτερα» και μπορεί να φτάσει σε τιμή αγοράς περίπου 500.000 ευρώ, σύμφωνα με τον διευθυντή της εταιρείας, όπου βρίσκεται από νωρίς το πρωί η Πολιτική Φρουρά για να διερευνήσει τι συνέβη και να είναι σε θέση να εντοπίσει, το συντομότερο δυνατό, το φύλο και αυτούς που το έχουν κλέψει.

Οι κλέφτες ήταν με τα δικά τους φορτηγά, μπήκαν παραβιάζοντας την κεντρική πόρτα και πήγαν εντός του ελαιουργείου, πήραν το προϊόν και σηκώθηκαν σαν… κύριοι και έφυγαν.

agronewsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου