ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

Δολοφονία στον Πειραιά: Τι ισχυρίστηκε ο 67χρονος που εκτέλεσε τον 39χρονο - Σκληρό βίντεο-ντοκουμέντο με τη δολοφονία

 

Ελάχιστα δευτερόλεπτα, μόλις εννέα, ήταν αρκετά για τον 68χρονο στον Πειραιά να αφαιρέσει τη ζωή του 39χρονου υπαλλήλου πάρκινγκ.

Ο 68χρονος πυροβόλησε τον 39χρονο εργαζόμενο στο κεφάλι και έπειτα στο σώμα, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Νωρίτερα είχαν διαπληκτιστεί για τις θέσεις πάρκινγκ με τον δράστη να προειδοποιεί το θύμα ότι «θα επανέλθει».


 
 

Ο δράστης σημάδεψε τον υπάλληλο αρκετές φορές με την καραμπίνα του και στη συνέχεια επέστρεψε σπίτι του όπου και τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο και λίγο μετά έγινε γνωστό πως υπέκυψε στα τραύματά του. Ήταν πατέρας τριών μικρών παιδιών και χρόνια υπάλληλος στο συγκεκριμένο χώρο στάθμευσης.

Δολοφονία στον Πειραιά: Τι ισχυρίστηκε ο δράστης στους αστυνομικούς

Στην Ασφάλεια Πειραιά, όπου οδηγήθηκε, ο ηλικιωμένος φέρεται να ισχυρίστηκε, σύμφωνα με το MEGA ότι αιτία της δολοφονίας ήταν προστριβές για το πάρκινγκ στο οποίο δούλευε το θύμα: «Είχαμε χρόνια προστριβές. Έβαζαν τα αυτοκίνητα από το πάρκινγκ στο πεζοδρόμιο, έκλειναν τους δρόμους. Είχα εκφράσει πολλές φορές την αγανάκτησή μου. Δεν ήθελα να καταλήξει έτσι» φέρεται να είπε.

Σκληρό βίντεο-ντοκουμέντο με τη δολοφονία του 39χρονου από τον 68χρονο

Ο δράστης τον πυροβόλησε εξ επαφής στο κεφάλι, με αποτέλεσμα το θύμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Τα πλάνα που καταγράφονται στο βίντεο ντοκουμέντο, φαίνεται ο 39χρονος να βρίσκεται στην οδό Πραξιτέλους 147, έξω ακριβώς από το πάρκινγκ που εργαζόταν.


 
 


Είχε προηγηθεί λεκτική αντιπαράθεση. Ο 68χρονος ανέβηκε στο διαμέρισμά του, πήρε την καραμπίνα και κατέβηκε στο δρόμο. Ο 39χρονος δεν τον είδε καθώς αυτός ήταν κρυμμένος πίσω από ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο. Βγήκε μπροστά στο θύμα στα δύο μέτρα, τον αιφνιδίασε και τον πυροβόλησε το πρόσωπο.


Ο άτυχος 39χρονος έπεσε στο έδαφος στη μέση του δρόμου κρατώντας το κεφάλι του. Την ίδια στιγμή ένα αυτοκίνητο που πήγαινε να παρκάρει κάνει όπισθεν και φεύγει με τον οδηγό του προφανώς να έχει δει τη σκηνή και να έχει πανικοβληθεί.

eleftherostypos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου