ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023

Συμμετοχή της Ι.Μ. Γρεβενών στο 7 Πανελλήνιο Συνέδριο Νεότητος της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος (εικόνες)

Στις εργασίες του 7ου Πανελληνίου Συνεδρίου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και της Συνοδικής Επιτροπής Χριστιανικής Αγωγής και Νεότητος έλαβε μέρος και το Κέντρο Νεότητας της Ι.Μ. Γρεβενών με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου μας κ. Δαβίδ.
Το Συνέδριο φιλοξενήθηκε στο Κατασκηνωτικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος «Η Αγία Αικατερίνη» στο Καινούργιο Λοκρίδος. Τους 110 Συνέδρους, Υπευθύνους Ιερείς Νεότητος και στελέχη από 62 Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος υποδέχθηκε με εγκαρδιότητα και αγάπη ο οικείος Ποιμενάρχης, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών. Με κεντρικό θέμα ««Η βία ως ανθρωπολογικό πρόγραμμα. Η Ορθόδοξη θεώρηση» που εισηγήθηκε ο Αιδ. Πρ. π. Αντώνιος Καλλιγέρης, Διευθυντής του Ιδρύματος Προστασίας της Οικογενείας της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, αλλά και την παρουσίαση εισηγήσεως με θέμα «Ο ρόλος της οικογένειας στην γένεση τού προβλήματος της βίας και στην πρόληψή του», από τον Τακτικό Καθηγητή της Θεολογικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α. κ. Κ. Κορναράκη, καθώς και στρογγυλή τράπεζα με θέμα, «Η διαφυλική αγωγή στην ορθόδοξη κατήχηση». Με συμμετοχή των: Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. Συμεών, Κ. Κορναράκη, Ελ. Ελευθεριάδης, ψυχολόγο και π. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλο, Πρωτοσύγκελλο της Ι.Μ. Φθιώτιδος, μαζί με τις 3 ομάδες εργασίας, επί σχετικών θεμάτων δημιούργησαν τις καλύτερες προϋποθέσεις για γόνιμο, ουσιαστικό και παραγωγικό διάλογο.
 Επιπλέον οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να μεταβούν προσκυνηματικώς στην Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου Οσίου Αγάθωνος, όπου και το ιερό σκήνωμα του Οσίου Βησσαρίωνος του Αγαθωνίτου, ενώ το τέλος των εργασιών έλαβε χώρα μετά από Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγ. Παντελεήμονος στα Καμένα Βούρλα.

 
 
>




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου