ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Γρεβενών: Έναρξη εγγραφών στο Τμήμα Παραδοσιακών Χορών με δωρεάν συμμετοχή

Ο Δήμος Γρεβενών ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών στο Τμήμα Παραδοσιακών Χορών για την εκπαιδευτική χρονιά 2023-2024. Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 και θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023.

Η εγγραφή, η διδασκαλία και γενικότερα η συμμετοχή στις δραστηριότητες του Χορευτικού Τμήματος είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Στόχος του χορευτικού είναι:
να έρθουν οι Γρεβενιώτες και οι Γρεβενιώτισσες σε επαφή με χορούς, τραγούδια και δρώμενα από όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας στην πιο γνήσια μορφή τους

να καλλιεργηθεί ένα ευχάριστο μαθησιακό περιβάλλον που προάγει τη φιλία, τις ανθρώπινες σχέσεις και τις αξίες της παράδοσής μας

να διαδοθεί η χορευτική και μουσική παράδοση του τόπου μέσα από ποιοτικές θεματικές παραστάσεις του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών στην πόλη, σε περιφερειακές και διεθνείς εκδηλώσεις

Λειτουργούν ολιγάριθμα τμήματα για όλες τις ηλικίες από 5 ετών και άνω. Διδάσκονται με σεβασμό χοροί, τραγούδια και δρώμενα από όλη την Ελλάδα στην πιο γνήσια μορφή τους.


 
 
Διδάσκει η εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού Κατερίνα Προκόβα, με ειδικότητα στους Ελληνικούς Παραδοσιακούς Χορούς, έχοντας πολυετή διδακτική εμπειρία.

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023 στην αίθουσα του χορευτικού που στεγάζεται σε ισόγειο χώρο του Δημαρχείου, στην Πλατεία Ελευθερίας.

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες καθημερινά 09:00–12:00 στα γραφεία της ΔΕΚΕΓ – Τέρμα Κ. Ταλιαδούρη και στο τηλέφωνο 24620-82276.

Το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Γρεβενών με λαχτάρα και προσμονή περιμένει να υποδεχθεί τους χορευτές του. Σας περιμένουμε!


Γραφείο Τύπου

Δημάρχου Γρεβενών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου