ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

ΜΙΛΤΟΣ ΜΠΑΣΔΕΚΗΣ Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος ΠΕ Γρεβενών

Αγαπητοί Συμπολίτες,
Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα το κάλεσμα του Περιφερειάρχη Γιώργου Κασαπίδη να συστρατευθώ μαζί του στις προσέχεις περιφερειακές εκλογές. Κοινός μας στόχος η εκμετάλλευση των μοναδικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας, όπως η αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού, η ανάδειξη της πολιτισμικής μας κληρονομίας, η προώθηση των τοπικών προϊόντων μας, η προσέλκυση επενδύσεων και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Η δραστική μείωση της ανεργίας, η βελτίωση της ποιότητας ζωής μας, η εξυπηρέτηση του πολίτη και η ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής αποτελούν τους βασικούς στόχους της Πορείας Δημιουργίας για ένα καλύτερο αύριο για την Περιφερειακή Ενότητα των Γρεβενών.

Λίγα λόγια για εμένα: Γεννήθηκα το 1978 στην Λάρισα. Μεγάλωσα στα Γρεβενά, όπου και ολοκλήρωσα τις εγκύκλιες σπουδές μου. Φοίτησα στο Oxford Brookes University και στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Είμαι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός και από το 2006 εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα, σε μεγάλα δημόσια και ιδιωτικά έργα, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Παράλληλα διατηρώ τεχνικό γραφείο στα Γρεβενά.

Διετέλεσα Αντιπρόεδρος και μέλος του Διοικητικού συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών, εκλεγμένο μέλος της Αντιπροσωπείας Δυτικής Μακεδονίας του Τεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδος(ΤΕΕ), καθώς επίσης και μέλος Δ.Σ. σε διάφορους αθλητικούς συλλόγους. 
Είμαι παντρεμένος με την Ελευθερία Παπούλια και κατοικώ στα Γρεβενά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου