ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚΚάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Επίθεση σε βάρος του καταγγέλλει ο δήμαρχος της Λαμίας, κατηγορώντας τον ιδιοκτήτη της τοπικής ομάδας


Επίθεση καταγγέλλει ότι δέχθηκε ο δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος τα ξημερώματα της Τρίτης, συνδέοντάς τη με την έντονη αντιπαράθεση που είχε λίγη ώρα νωρίτερα σε τηλεοπτική εκπομπή με τον τοπικό επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Λαμίας Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Σε ανακοίνωση του Δήμου Λαμιέων αναφέρεται πως ο κ. Καραΐσκος έπεσε θύμα «δολοφονικής επίθεσης» την ώρα που επέστρεφε σπίτι του από την τηλεοπτική εκπομπή περί τη 1 π.μ. της Τρίτης.

 
 

Οπως αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου, «άγνωστοι είχαν στήσει ενέδρα σε διασταύρωση του περιφερειακού δρόμου λίγο πριν το σπίτι του δημάρχου και του επιτέθηκαν σπάζοντας πρώτα το τζάμι του συνοδηγού και μετά το παρμπρίζ του αυτοκινήτου. Ο δήμαρχος Λαμίας, σε κατάσταση σοκ, μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο της Λαμίας.

«Τόσο στο νοσοκομείο όσο και στο σημείο όπου έγινε η επίθεση βρέθηκαν δεκάδες δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και πολίτες της Λαμίας που καταδίκασαν το γεγονός».

Λίγο πριν, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Βήμα για Ολους», στον τηλεοπτικό σταθμό STAR Κεντρικής Ελλάδας, ο δήμαρχος κ. Θύμιος Καραΐσκος, είχε καταγγείλει ότι εδώ και έναν χρόνο δέχεται απειλές για τη ζωή του και τη ζωή της οικογένειάς του, ύστερα από την άρνησή του να ενδώσει σε πιέσεις του κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου, προκειμένου να αναλάβει το έργο του ΧΥΤΑ Λαμίας.


Ο κ. Καραΐσκος είπε χαρακτηριστικά: «Η αιτία της σύγκρουσης με τον κ. Παπαϊωάννου είναι επειδή μου τηλεφώνησε στα μέσα Ιουνίου 2022, ζητώντας να μη γίνει διαγωνιστική διαδικασία για το θέμα της ανάθεσης του έργου του κυττάρου, να μην εφαρμοστεί η νομιμότητα, αλλά να πάμε με περιορισμένη πρόσκληση και διαπραγμάτευση, πράγμα το οποίο αρνήθηκα.

Οταν με επισκέφθηκε στο γραφείο μου, στην άρνησή μου αυτή απάντησε: εγώ θα κατέβω για δήμαρχος.

Από τότε που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, η οικογένειά μου και εγώ βιώνουμε ένα δράμα, με απειλές, με ύβρεις, οι οποίες έχουν κατατεθεί με μηνυτήρια αναφορά σε ανύποπτο χρόνο στον Εισαγγελέα. Δεν είναι ωραίο πράγμα ο δήμαρχος να βλέπει μπράβους να περιφέρονται γύρω από το σπίτι του.

 
 

Εχω δεχθεί τηλεφωνήματα με απειλές για τη ζωή μου, αλλά έχω δεχθεί και απειλές από τον ίδιο τον κ. Παπαϊωάννου μέσω τρίτων ότι θα με σκοτώσει… μου μετέφερε μέσω τρίτων απειλές για την ίδια μου τη ζωή και την οικογένειά μου.

Ολα αυτά τα έχω καταγγείλει στον Eισαγγελέα με μηνυτήρια αναφορά, σε ανύποπτο χρόνο. Τρεις φορές έχω επισκεφθεί τον Eισαγγελέα και έχω αναφέρει συγκεκριμένα περιστατικά. Η Eισαγγελία έχει προχωρήσει ήδη σε προκαταρκτική έρευνα».
kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου