ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

Ανακοίνωση της Περιφερειακής Συμβούλου Μαρίας Χατζηλιάδου – Μαχαιρά για την εκ νέου υποψηφιότητα της

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,
Είναι τιμή μου που ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου ως Περιφερειακή Σύμβουλος στο συνδυασμό Πορεία Δημιουργίας του Γιώργου Κασαπίδη.

Καταθέτω την υποψηφιότητά μου, πιστεύοντας ότι τα Γρεβενά μπορούν να γίνουν πολύ καλύτερα. Το όραμα μου είναι να γίνουν περισσότερο ελκυστικά για όσους επιθυμούν να ζήσουν μια ποιοτική ζωή, κοντά στο φυσικό περιβάλλον, μακριά από το άγχος και τους ρυθμούς των μεγάλων πόλεων.

Κατανοώ τις δυσκολίες και τις προκλήσεις των Γρεβενών, όπως είναι η ραγδαία μείωση του πληθυσμού, το υψηλό κόστος διαβίωσης και η έλλειψη ευκαιριών για τους νέους. Όμως οι Γρεβενιώτες είμαστε άνθρωποι μαθημένοι στα δύσκολα και τα Γρεβενά είναι ευλογημένα με φυσική ομορφιά.

Πιστεύω ότι η ποιότητα ζωής μας μπορεί να βελτιωθεί με ένα κατάλληλα διαμορφωμένο και κοστολογημένο σχέδιο με άξονες τις εξής προτεραιότητες:

· τη μείωση του κόστους ζωής,

· την αύξηση της αξίας που παράγεται από τη γη μας και

· την ανάδειξη ευκαιριών εργασίας για τους νέους.

Σας προσκαλώ όλους να μου δώσετε την ευκαιρία να αξιοποιήσω την εμπειρία μου για το κοινό καλό και να με ακολουθήσετε σε αυτή τη διαδρομή.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που μου δίνετε! Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!



Ποια είναι η Μαρία Χατζηλιάδου – Μαχαιρά

Η Μαρία Χατζηλιάδου – Μαχαιρά, στα 43 της χρόνια, συζευγμένη με τον Δρ. Βασίλειο Μαχαιρά, είναι έμπειρη τεχνοκράτης με επιτυχημένη επαγγελματική πορεία. Είναι συνιδιοκτήτρια και διευθύντρια των επιχειρήσεων "ΜΑΧΑΙΡΑΣ - ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΟΥ Ο.Ε. / Επιχειρησιακή Ανάπτυξη" που λειτουργεί στα Γρεβενά από το 2005 και "Συμβουλευτική Αγροτών ΙΚΕ - AGRICONSULT" στην Κοζάνη από το 2022.

Υπό την ηγεσία της, μια ομάδα 11 επιστημόνων εξυπηρετεί ετησίως περισσότερους από 1.000 επαγγελματίες, κυρίως αγρότες, στα Γρεβενά. Το έργο της επικεντρώνεται στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε αγρότες, συμπεριλαμβανομένων μελετών του ΠΑΑ, ΚΥΔ ΟΣΔΕ κ.λπ. Παράλληλα, συμμετέχει ενεργά σε ερευνητικά έργα και διαγωνισμούς καινοτομίας, επιδιώκοντας να αναπτύξει καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες.

Η Μαρία έχει αποφοιτήσει ως Μηχανικός Γεωτεχνολογίας και Περιβάλλοντος και πρόσφατα το 2022, ολοκλήρωσε τις σπουδές της ως γεωπόνος με την υψηλότερη βαθμολογία στη σειρά της.

Στον πολιτικό χώρο, η Μαρία έχει συμβάλει στην επιτροπή διαβούλευσης του Δήμου Γρεβενών και υπήρξε Τομεάρχης Αγροτικού στη ΝΟΔΕ Γρεβενών. Από το 2022 είναι επικεφαλής του κλιμακίου Γρεβενών της Γραμματείας Αγροτικών Φορέων της ΝΔ και από τον Ιούλιο 2023 είναι Περιφερειακή Σύμβουλος της Δυτικής Μακεδονίας.

Η Μαρία Χατζηλιάδου – Μαχαιρά γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Π.Ε. Γρεβενών και με τις γνώσεις της, τις οργανωτικές της ικανότητες και την επιμονή της θα εργαστεί σκληρά και έξυπνα, ώστε να υλοποιηθούν ρεαλιστικές δράσεις και έργα που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων των Γρεβενών.

Επικοινωνία

Κιν.: 6947004462

E-mail: maria@maheras.gr

https://www.maria.maheras.gr

Γρεβενά, Μ. Αλεξάνδρου 60, 2462306700

Κοζάνη, Ιωνίας 10, 2461308305


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου