ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

«Γρεβενά: ο τόπος μας…η ζωή μας.»: Περιοδεία σε Μοναχίτι, Τρίκωμο, Ζιάκα, Σπήλαιο - (εικόνες)

Περιοδεία σε χωριά της Δημοτικής Ενότητας Θεόδωρου Ζιάκα πραγματοποίησε την Παρασκευή 15/9, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών, Κυριάκος Ταταρίδης.

Ειδικότερα, ο κ Ταταρίδης, συνοδευόμενος από συνεργάτες –μέλη της Παράταξής του «Γρεβενά:ο τόπος μας…η ζωή μας.», επισκέφθηκε διαδοχικά το Μοναχίτι, το Τρίκωμο, τον Ζιάκα και το Σπήλαιο και έγινε δεκτός από τον κόσμο με θερμές εκδηλώσεις, δείγμα της ευρύτατης υποστήριξης που έχει η υποψηφιότητά του από την πλειονότητα των δημοτών.

Κατά την περιοδεία και με τη βοήθειατων τοπικών υποψηφίων κάθε περιοχής, καταγράφονται από πρώτο χέρι τα σημαντικά προβλήματαπου αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των χωριών στην καθημερινότητά τους. 


 
 

Η κάλυψη αναγκών θέρμανσης (καυσόξυλα), η καθαριότητα,  η οδοποιία, η ύδρευση-αποχέτευση, συνθέτουν το παζλ των άμεσων προτεραιοτήτων σε θέματα για επίλυση, με τον κ.Ταταρίδη να υπογραμμίζει ότι: «Η παράταξή μας, έχει σκοπό να αλλάξει τα δεδομένα στη τοπική αυτοδιοίκηση. Θα είμαστε καθημερινά δίπλα σε όλους τους συνδημότες μας και μπροστά από τα προβλήματα, με εντιμότητα, εργατικότητα, ομαδικότητα, σχεδιασμό και αποτελεσματικότητα».

Παράλληλα, ο κ Ταταρίδης, μιλώντας στους συνδημότες του, ξεδίπλωσε μεθοδικά την προοδευτική ατζέντα, τις προτάσεις και το όραμά του για έναν σύγχρονο Δήμο Γρεβενών.

Ειδικά για τα συγκεκριμένα χωρία, ο επικεφαλής του Συνδυασμού: «Γρεβενά: ο τόπος μας…η ζωή μας.», έκανε λόγο, μεταξύ άλλων, για:

- Επιτάχυνση των διαδικασιών κατασκευής του Αστρονομικού Πάρκου του Όρλιακα

- Αισθητική ανάπλαση των οικισμών τουριστικού ενδιαφέροντος, μέσω ειδικού, επιδοτούμενου προγράμματος για αρχιτεκτονική βελτίωση με χρήση τοπικών υλικών π.χ. πέτρα, ξύλο, κ.τ.λ.

- Το Πανόραμα των πέτρινων γεφυριών και των πέτρινων σχολείων. Χάραξη μιας τουριστικής διαδρομής από το Ελευθεροχώρι έως το Δοτσικό)

- Επαναλειτουργία Κατασκηνώσεων Ζιάκα- Φιλιππαίων και ανάπτυξη Κατασκηνωτικού τουρισμού.




 
 






Να σημειωθεί ότι για σήμερα Κυριακή 17/9, το απογευματινό πρόγραμμα επισκέψεων του Συνδυασμού: «Γρεβενά: ο τόπος μας…η ζωή μας.», έχει ως εξής:

-Έλατος: 17:30μμ

-Καληράχη: 18:30μμ

-Μέγαρο: 19:30μμ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου