ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Νέος υπουργός Ναυτιλίας ο Χρήστος Στυλιανίδης


Ο βουλευτής Επικρατείας Χρήστος Στυλιανίδης είναι ο νέος υπουργός Ναυτιλίας όπως ανακοίνωσε λίγο νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης. Είχε προηγηθεί η παραίτηση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη
 
 
Υπενθυμίζεται ότι πριν μερικές μέρες οι δηλώσεις του κ. Βαρβιτσιώτη για την υπόθεση της δολοφονίας του Αντώνη στο λιμάνι του Πειραιά είχαν προκαλέσει σάλο.

Ποιος είναι ο Χρήστος Στυλιανίδης

Ο Ελληνοκύπριος Χρήστος Στυλιανίδης που αναλαμβάνει το υπουργείο έχει πλούσιο βιογραφικό με πιο πρόσφατη κυβερνητική θέση να είναι εκείνη του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, στην οποία βρέθηκε από το 2021 έως το 2023. Νωρίτερα είχε διατελέσει Ευρωπαίος Επίτροπος Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων (2014-2019), συντονιστής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ασθένεια ιού Έμπολα και ειδικός απεσταλμένος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Προώθηση και Προστασία των Θρησκευτικών Ελευθεριών και Πεποιθήσεων. 

 
 
Έχει διατελέσει, επίσης, ευρωβουλευτής στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο το 2014 για την Κύπρο αλλά και κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας σε δύο διαφορετικές περιόδους (2013-2014 και 1998-1999).

tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου