ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚΚάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Δίνουμε την μάχη της γενιάς μας και θα την κερδίσουμε! – Συγκλονιστική η παρουσία του κόσμου στην εκδήλωση του συνδυασμού νίκης «ΓΡΕΒΕΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» του Υποψήφιου Δημάρχου Χρήστου Τριγώνη (εικόνες)


Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 20 Σεπτεμβρίου 2023, η επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού “ΓΡΕΒΕΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ” του Υποψήφιου Δημάρχου Γρεβενών Χρήστου Τριγώνη, που έγινε σε γνωστή Αίθουσα Εκδηλώσεων της πόλης, η οποία ήταν κατάμεστη από κόσμο, δίνοντας βροντερό παρών.


 
 


Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ.Τριγώνης παρουσίασε επίσης τις θέσεις και το πρόγραμμα της παράταξής του, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα ότι ο συνδυασμός του “ΓΡΕΒΕΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ” είναι ο συνδυασμός που ζητούσε όλη η κοινωνία, χωρίς εξαρτήσεις, χωρίς συμφωνίες, χωρίς ανίερες συμμαχίες.

«Μας ενώνουν μόνο τα Γρεβενά, μας ενώνει μόνο το αύριο. Δίνουμε την μάχη της γενιάς μας και θα την κερδίσουμε!», τόνισε εμφατικά ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών Χρήστος Τριγώνης, o οποίος καταχειροκροτήθηκε από τους εκατοντάδες παρισταμένους.Γραφείο Τύπου

Συνδυασμού

«ΓΡΕΒΕΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

 
 

Περισσότερες εικόνες εδώ


 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου