ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

Πρωτοφανές: Ο Δήμος Λάρισας καταδίκασε τον Δήμο Πέλλας επειδή έστειλε βοήθεια για τις πλημμύρες


Eντονες αντιδράσεις προκάλεσε στη Λάρισα η απόφαση του Δήμου να καταδικάσει σε ανακοίνωσή του, την αποστολή βοήθειας από τον νομό Πέλλας, στη «σκιά» των καταστροφών που προκάλεσαν οι πλημμύρες.

Σε ανακοίνωσή του, ο Δήμος Λαρισαίων, αναφέρει πως η αποστολή βοήθεια από την Πέλλα, χωρίς να έχει προηγηθεί ερώτηση είναι «αντιδεοντολογική και καταδικαστέα ενέργεια».


Σύμφωνα με το onlarissa.gr, στην ανακοίνωση του Δήμου Λαρισαίων τονίζεται επίσης πως «η συγκεκριμένη ενέργεια, είναι σαφώς αντιδεοντολογική, καταδικαστέα και έξω από το πνεύμα αλληλεγγύης που έχουν επιδείξει στο παρελθόν, τόσο ο Δήμος Λαρισαίων προς άλλους Δήμους που χρειάστηκαν στήριξη και βοήθεια, όσο και πολλοί Δήμοι απ΄ όλη τη χώρα προς τη Λάρισα και άλλους Δήμους της Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πρόσφατης θεομηνίας».

 
 

Μάλιστα, σημειώνεται πως «για το θέμα ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης έχει εκφράσει τη διαμαρτυρία του στο δήμαρχο Πέλλας και έχει ενημερώσει την ηγεσία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)»

Ωστόσο στην επίσημη σελίδα του Δήμου Λαρισαίων στο Facebook τα πράγματα είναι παντελώς διαφορετικά καθώς εκατοντάδες πολίτες αποδοκιμάζουν με κάθε τρόπο την ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής του κ. Καλογιάννη.

 
 

 
 reader.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου