ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΠΑΚΑ || Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος "Γρεβενά Δυνατά Μπροστά" Χρήστος Τριγώνης"

 Λίγα λόγια για το συνδυάσμο μας ...

Ειμαστε στην πλειονότητα άνθρωποι καινοτόμοι με νέες ιδέες και το έχουμε αποδείξει στις ζωές μας και τις επιχειρήσεις μας Και είναι η πρώτη φορά που τόσοι πετυχημένοι έλευθεροι επαγγελματίες, επιχειρούμε να πάρουμε τα ηνία του δήμου, βλέποντας ότι υπάρχουν ευκαιρίες για καλύτερο μέλλον .

 
 
Δεν είμαστε λοιπον ούτε ανεργοι ούτε ανεπαγγελτοι.
Έχουμε μάθει να λύνουμε τα πρόβληματα τα επαγγελματικά με καθημερινή υπερπροσπάθεια και αγώνα.
Γιατι στις δουλειές μας ,το λάθος μετράει και χρεώνεται Βλέπουμε το δήμο σαν το ευρυτερο σπίτι μας που πρέπει να φροντίσουμε.
Δε μας ενδιαφέρουν οι κομματικές αποχρώσεις και ταυτότητες,δε μας ενδιαφέρει το παρελθόν, αλλά μόνο το μέλλον Στηρίξαμε ανοιχτά την επιλογή της συγκεκριμένης υποψηφιότητας εξαρχης,χωρίς πισωγυρισματα και κυρίως χωρίς πράξεις συναλλαγής
Για όλους τους παραπάνω λόγους..
Θεωρώ ότι η επιλογή στήριξης του συνδυασμού μας είναι η μόναδικη λύση να γίνει κάτι νέο και διαφορετικο και να πάνε τα Γρεβενά επιτέλους μπροστά !.
Προσωπικος στοχος η προσέλκυση νέων ανθρώπων και σπουδαστών στην πολη ,ως πηγή ζωντάνιας.Αυτο αφορά τμηματα πανεπιστήμιου,ΙΕΚ ,ΚΕΚ κτλ.
Πρόσφατα επισκεφτηκα το πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη ,ένα πραγματικό στολίδι σε κτιριακές υποδομές , καθαριότητα, έκταση. Σαφως δεν μπορουμε να αιτηθούμε κάτι ανάλογο, μπορουμε όμως να διεκδικήσουμε ένα μέρος της λάμψης του, ,μιας και ανήκουμε εκεί .Η ενίσχυση λοιπόν τμημάτων στα Γρεβενά,θα αναβαθμίσει συνολική το πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας,κάτι που θεωρώ ότι με επιμονή καιι σοβαρά αιτήματα μπορούμε να διεκδικήσουμε!
Μη ζητάτε από τους υποψηφίους να σας υποδειξουν ακριβώς πως θα γίνουν τα μεγάλα έργα. Ζητηστε τους να έχουν θέληση να τα πραγματοποιήσουν!
Σε αυτό το εγχείρημα δε χρειάζεται απλά να με εκτιμήσετε Χρειάζεται να μου δείξατε εμπιστοσύνη και να με στηρίξετε εμπρακτα. Δώστε μου τη δύναμη !
Δώστε μας τη δύναμη !!!
Η ψήφος στήριξης δεν είναι υποχρεωση,δεν είναι συναλλαγή.
Η ψήφος στήριξης υποδεικνύει το αύριο !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου