ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Ελληνίδα πορνοστάρ αποκαλύπτει όλα τα μυστικά του επαγγέλματος

Όλες σου οι απορίες λύνονται σ’ ένα video

Αν σκεφτείς πόσο εύκολο είναι να βρεθείς μπροστά σε μία οθόνη βλέποντας πορνογραφικό υλικό, τότε θα διαπιστώσεις πως η πλειοψηφία εκεί έξω έχει γίνει θεατής τουλάχιστον για μία φορά. Σε σύγκριση με πριν από 20 χρόνια, η πρόσβαση σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου είναι πιο εύκολη και αυτό έχει βοηθήσει στην γιγάντωση του κλάδου.


 
 

Ωστόσο παρότι έχει απομυθοποιηθεί εν μέρει, ακόμη και σήμερα υπάρχουν μύθοι που διαχρονικά ακολουθούν αυτό το επάγγελμα. Μάλιστα μία Ελληνίδα πορνοστάρ, η Christy White των Sugar Babes αποφάσισε να μας λύσει όλες τις απορίες. Το κορίτσι που κόπηκε από το GNTM ακολούθησε άλλο δρόμο και πλέον δηλώνει ευτυχισμένη ως πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών. Μιλώντας στο «FrediGtv», κανάλι στο Youtube, αποκάλυψε πράγματα που δεν γνωρίζουμε μέχρι σήμερα. Όπως για παράδειγμα οι μισθοί που παίζουν:
 «Ο άνδρας παίρνει 300 ευρώ το γύρισμα και η γυναίκα παίρνει 500. Βέβαια αυτό μπορεί να αλλάξει, ανάλογα με τι κάνεις», ανέφερε χαρακτηριστικά βάζοντας τέλος στις εντυπώσεις πως αμοίβονται με τεράστια ποσά. Για παράδειγμα τα πολλά τα χιλιάρικα παίζουν στο εξωτερικό. Αχ Ελλάδα που τρως τα παιδιά σου.


Σε περίπτωση που μπορεί κάποια να μείνει έγκυος ανέφερε πως είναι δύσκολο καθώς υπάρχει συνεννόηση ενώ όλοι είναι υποχρεωμένοι να κάνουν εξετάσεις κάθε 14 μέρες σε θέματα υγείας. Τέλος η ίδια δεν μπήκε σε αυτό τον χώρο για τα χρήματα αλλά λόγω του συντρόφου της. Τον ζήλευε που έκανε αυτή τη δουλειά και ήθελε να δοκιμάσει.
 
 







Ratpack.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου