ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

Γιώργος Νταγκούμας: Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Γρεβενών (Ζεμπιλιάδου Γεωργία "Ελπίδα για τη Δυτική Μακεδονία")

Αγαπητοί συμπατριώτες,
Φίλες και φίλοι,

Με την ανοιχτή αυτή επιστολή θέλω να σας ενημερώσω για την απόφασή μου να συμμετάσχω στις επικείμενες εκλογές για την ανάδειξη περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας ως υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό ‘’Ελπίδα’’ της υποψήφιας περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κυρίας Γεωργίας Ζεμπιλιάδου.

Επειδή πιστεύω ότι η συμμετοχή στις εκλογές -είτε ως υποψήφιος είτε ως ψηφοφόρος- είναι ουσιαστικά ανάληψη ευθύνης θέλω παρακάτω να σας εξηγήσω εν συντομία τους λόγους που με οδήγησαν στο να πάρω την απόφαση αυτή.

Θεωρώ τις εκλογές αυτές πολύ κρίσιμες. Ίσως είναι η τελευταία μας ευκαιρία να αναστρέψουμε την δυσμενή για τον τόπο μας πορεία των τελευταίων χρόνων. Αντιλαλαμβανόμενος το βάρος της συγκυρίας αυτής θεώρησα καθήκον μου να δηλώσω ΠΑΡΩΝ στην εκλογική αυτή μάχη.

Σε όλη μου την ζωή -από οποία θέση και αν βρέθηκα- προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να υπηρετήσω την πόλη των Γρεβενών -τον τόπο που έζησα, τον τόπο που αγάπησα και αγαπώ. Δυστυχώς ο τόπος αυτός που μας ενώνει, φθίνει μέρα με την μέρα. Καλές είναι οι εκθέσεις ιδεών…. για τα ποτάμια και τα γεφύρια αλλά δεν προσφέρουν τίποτα! Εδώ χρειάζεται σχέδιο δράσης, αποφασιστικότητα και θέληση να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν και χωρίς ιδιοτέλεια να προσπαθήσουμε να θέσουμε ένα τέλος στον οικονομικό και δημογραφικό μαρασμό των Γρεβενών. Σκοπός μας να μπορούν όλοι οι Γρεβενιώτες να ζουν και να αναπνέουν δημιουργικά στον τόπο τους και όχι να βλέπουν με νοσταλγία τις ομορφιές του από τα τοπικά κανάλια, ζώντας όμως λόγω δυσκολιών σε άλλες πολιτείες και προσφέροντας εκεί το σφρίγος και την δημιουργικότητά τους.


 
 
Αυτός ήταν ο κύριος λόγος που με ώθησε στην απόφαση συμμετοχής στις επερχόμενες εκλογές και πιστεύω ακράδαντα ότι η υποψήφια περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κυρία Γεωργία Ζεμπιλιάδου έχει τις γνώσεις, το όραμα και τους ανθρώπους στον συνδυασμό της για να οδηγήσει τα Γρεβενά και την Δυτική Μακεδονία στον δρόμο της ανάπτυξης!

Η Δυτική Μακεδονία είναι ένας από τους ομορφότερους τόπους στην χώρα μας αλλά και μια από τις πιο νευραλγικές περιοχές σε κάθε επίπεδο του δημοσίου βίου(εθνικό, οικονομικό), που όμως βιώνει φθίνουσα πορεία και εγκατάλειψη. Σας καλώ όλες και όλους να βάλουμε ένα ΤΕΛΟΣ σε αυτό!

Η μάχη που θα δώσουμε πρέπει να έχει δύο στόχους: Ο πρώτος στόχος είναι να έχουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή των ψηφοφόρων στις εκλογές . Όλοι ΠΡΕΠΕΙ να προσέλθουν στις κάλπες. Ο κόσμος έχει -δίκαια- αποστασιοποηθεί τα τελευταία χρόνια βλέποντας να κυριαρχούν τα συμφέροντα, τα κούφια λόγια και οι ανεκπλήρωτες υποσχέσεις. Πρέπει όμως να καταλάβει ότι η μικρή συμμετοχή στις εκλογές βοηθάει όλους αυτούς που κινούνται με ιδιοτέλεια, όλους αυτούς που μας έφεραν στην σημερινή κατάσταση. Η τιμωρία τους θα είναι η μαζική συμμετοχή των ψηφοφόρων γιατί δεν μπορεί κάποιος να τους κοροϊδεύει όλους με κολακείες και μεγάλα λόγια. Σε αυτή τη μάχη δεν πρέπει και δεν μπορεί να λείψει κανείς. Ο δεύτερος στόχος είναι να μπορέσουμε σαν συνδυασμός να μεταδώσουμε το όραμα μας σε όλο το λαό της Δυτικής Μακεδονίας. Αν ο κόσμος συνειδητοποιήσει όλα αυτά που με την βοήθεια του μπορούμε να πετύχουμε, θα καταλάβει ότι η μάχη της ανάπτυξης μπορεί να κερδηθεί και να έρθουν καλύτερες μέρες για τον τόπο μας.

Αγαπητοί φίλοι,

Δεν φοβόμαστε να αναλάβουμε την ευθύνη για να οδηγήσουμε την Δυτική Μακεδονία στο ΜΕΛΛΟΝ. Δεν φοβόμαστε να αναλάβουμε τις ευθύνες του τόπου μας. Σας καλώ όλους να στηρίξετε τον συνδυασμό μας για να ξανά κάνουμε τα Γρεβενά την πόλη που μας ενώνει, για να σταματήσουμε την δημογραφική αιμορραγία του τόπου μας, για να ξαναφέρουμε την ΕΛΠΙΔΑ, για να έχουμε μια περιφέρεια που θα φροντίζει για ΟΛΟΥΣ τους πολίτες, για ΟΛΕΣ τις ανάγκες χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις.

Μια περιφέρεια για ΟΛΟΥΣ.

Μια περιφέρεια που πραγματικά θα μας ΕΝΩΝΕΙ και θα μας προσφέρει ΕΛΠΙΔΑ.


Με τιμή,

Γεώργιος Νταγκούμας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου