ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Στέφανος Κασσελάκης: Αυτή είναι η γοητευτική πεθερά του

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε στην πεθερά του Στέφανου Κασσελάκη. Η γοητευτική γυναίκα μένει μόνιμα στο Palm Beach στις ΗΠΑ και δηλώνει περήφανη για τη σχέση του γιου της, Tyler με τον υποψήφιο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ.

 
 

Από την αρχή αποδέχτηκε τη σεξουαλικότητα του γιου της και την επισημοποίηση της σχέση του με τον 35χρονο Στέφανο. Ο Tyler έχει ακόμη έναν αδερφό, ο οποίος είναι επίσης ομοφυλόφιλος.

Για τον Στέφανο Κασσελάκη μίλησε σήμερα ο πατέρας του, Θόδωρος Κασσελάκης. «Ο Στέφανος από μικρό παιδί είχε μία ταμπέλα στο γραφείο στο σπίτι μας κι έλεγε «χτυπάτε την πόρτα του πρωθυπουργού». Από μικρός είχε αυτό το μεράκι» δήλωσε. «Τελείωσε το καλύτερο κολέγιο της Αμερικής, που πέρασαν τα μεγαλύτερα ονόματα -Κλίντον, Μπους, Ομπάμα- και ήρθε στην Ελλάδα. Ήταν διαρκώς στην πολιτική και τα οικονομικά, θεωρώ ότι είναι ένα αξιόλογο στέλεχος, ένα αξιόλογο παιδί. Θεωρώ ότι έχει κάνει πολύ καλή δουλειά» είπε μιλώντας στο Mega.

 
 

«Είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος, εργατικός και έντιμος […] Είναι εξαιρετικός, μαθαίνει γρήγορα και δεν προβάλεται» είπε μεταξύ άλλων.

tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου