ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΡΙΚΕΛΗΣ Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος (Δημοσθένης Κουπτσίδης "Μαζί συνεχίζουμε")

Αγαπητοί συμπολίτες,
Είμαι ο Θανάσης Κρικέλης παντρεμένος με την Κική Καρυπίδου με την οποία αποκτήσαμε δύο παιδιά την Χριστίνα και τον Γιώργο.

To 2005 αποφοίτησα από το Πανεπιστήμιο Μασαχουσέτης (University of Massachusetts) των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής ως πτυχιούχος στη Διοίκηση επιχειρήσεων, με ειδικότητα στα πληροφοριακά συστήματα διοίκησης.

Είμαι Eελεύθερος επαγγελματίας στα Γρεβενά στον χώρο της ασφάλισης έχοντας επίσης διατελέσει από το 2008 έως 2017 τραπεζικό στέλεχος στην τράπεζα Eurobank.

Όσοι με γνωρίζετε θα έχετε καταλάβει ότι δεν είμαι άνθρωπος που του αρέσουν τα μεγάλα λόγια, αλλά οι πράξεις και τα έργα.

Γνωρίζετε τι αντιπροσωπεύω ως Επαγγελματίας, ως γονέας, ως Γρεβενιώτης, ως άνθρωπος…!!!

 
 

Σε αυτές τις δημοτικές εκλογές νιώθω έτοιμος να ασχοληθώ για πρώτη φορά με τα κοινά, συντάσσομαι στο πλευρό του Δημοσθένη Κουπτσίδη με τον συνδυασμό “Μαζί Συνεχίζουμε” ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και ζητώ την ψήφο σας ώστε να βάλουμε “φρένο” στη στασιμότητα και την μιζέρια στην οποία έχει περιέλθει ο δήμος μας και η κοινωνία μας.

Ζητώ την ψήφο σας ώστε όλοι μαζί να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε κάποια χρόνια πριν και να ξαναβάλουμε τα Γρεβενά μας στο δρόμο της δημιουργίας και της ανάπτυξης.

“Μαζί συνεχίζουμε”, βήμα βήμα και χωρίς ψεύτικες υποσχέσεις, να κάνουμε τον τόπο μας ξανά πρωταγωνιστή, κοινωνικά δίκαιο με καλύτερες συνθήκες διαμονής, υψηλότερο επίπεδο ποιότητας ζωής, πάντα με επίκεντρο τον άνθρωπο.


Σας ευχαριστώ από καρδιάς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου