ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023

Η πιο εκθαμβωτική εμφάνιση στη βάφτιση του γιού της Σπυροπούλου - Το εντυπωσιακό βυσσινί cut-out φόρεμα



Στη δεξίωση που έδωσαν ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το "παρών" έδωσαν φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού.Το βράδυ του Σαββάτου, πραγματοποιήθηκε η βάφτιση του μονάκριβου γιου της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, σε εκκλησάκι στο Καβούρι, ενώ η χλιδάτη δεξίωση που ακολούθησε, έγινε στην Αθηναϊκή Ριβιέρα.

Νονές του μικρού -ο οποίος πήρε το όνομα Βλάσσης- ήταν η θεία του, αδελφή του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, Αλεξάνδρα, καθώς και μια φίλη του ζευγαριού.

Στη δεξίωση που έδωσαν ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το "παρών" έδωσαν φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν και ο γνωστός δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης με την 31χρονη σύζυγό του, Νίκη Θωμοπούλου, οι οποίοι τράβηξαν τα βλέματα, καθώς ήταν από τις πιο σικ παρουσίες του πάρτι.


 
 

Η Νίκη Θωμοπούλου επέλεξε για τη βραδιά ένα εντυπωσιακό βυσσινί cut-out φόρεμα, το οποίο αναδείκνυε το καλογυμνασμένο σώμα της και το μαύρισμά της. Το look της ολοκλήρωσε με μπεζ πέδιλα και διακριτικά κοσμήματα.



thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου