ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023

EasyJet: Ασυγκράτητο ζευγάρι έγινε τσακωτό να κάνει σεξ σε τουαλέτα αεροπλάνου - Δείτε βίντεο

Σε πτήση προς Ίμπιζα το απίστευτο περιστατικό


Δεν πίστευαν στα μάτια τους πλήρωμα και επιβάτεςΔεν πίστευαν στα μάτια τους επιβάτες και πλήρωμα πτήσης της EasyJet από το Λούτον στην Ίμπιζα πριν από λίγες ημέρες όταν αποκαλύφθηκε ότι ζευγάρι επιβατών έκανε σεξ στις τουαλέτες του αεροσκάφους.


Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media έχει καταγραφεί η στιγμή της αποκάλυψης του ζευγαριού με επιβάτες να ουρλιάζουν από το θέαμα και μέλη του πληρώματος να κρύβουν το πρόσωπό τους από ντροπή.

Δείτε το βίντεο:


 
 


Όπως φαίνεται, πάντως, παρά την αποκάλυψη το ζευγάρι συνέχισε κανονικά την πράξη του με τον άνδρα να κλείνει την πόρτα της τουαλέτας.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της EasyJet που μίλησε στην Daily Mail «με την άφιξη της πτήσης από Λούτον στην Ίμπιζα στις 8 Σεπτεμβρίου επενέβησαν αστυνομικοί λόγω της συμπεριφοράς δύο εκ των επιβατών».

Για την ώρα παραμένει αδιευκρινίστη τόσο η ταυτότητα του ασυγκράτητου ζευγαριού όσο και το αν υπήρξαν συλλήψεις στην Ίμπιζα.

Όπως υπενθυμίζει τέλος η βρετανική εφημερίδα, βάσει του άρθρου 71 του νόμου του 2004 για σεξουαλικά αδικήματα (Sexual Offences Act 2004), είναι παράνομο να κάνει κάποιος σεξ σε τουαλέτα στην οποία έχει πρόσβαση το κοινό.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου