ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023

Μαρί Σαντάλ: H σπάνια φωτογραφία της μητέρας της - Η Μαρία Κλάρα Πεσάντες ποζάρει με... στέμμα στα 83 της


Η Μαρί Σαντάλ φόρεσε στέμμα στη μητέρα της για τα γενέθλία τηςΗ 83χρονη Μαρία Κλάρα Πεσάντες, με καταγωγή από το Εκουαδόρ και η ομοιότητα με την κόρη της.

Η Μαρί Σαντάλ, γνωστή επιχειρηματίας, κληρονόμος και σύζυγος του Παύλου είναι μια γυναίκα που μεγάλωσε σε μια πολύ εύπορη οικογένεια.

Ο πατέρας της είναι ο μεγιστάνας Ρόμπερτ Γουόρεν Μίλερ, ο οποίος είναι Βρετανός δισεκατομμυριούχος, επιχειρηματίας και "πατέρας" των Duty Free, ενώ η μητέρα της είναι η Μαρία Κλάρα Πεσάντες, με καταγωγή από το Εκουαδόρ.



Η Μαρί Σαντάλ δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία της μητέρας της με αφορμή τα γενέθλιά της. Η Μαρία Κλάρα Πεσάντες είχε τα γενέθλιά της στις 8 Σεπτεμβρίου και έγινε 83 ετών.


Η κόρη της γιόρτασε μαζί της και δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου την είδαμε να ποζάρει με "στέμμα" στο κεφάλι.

Σε αυτή, η Μαρία Κλάρα ποζάρει στον φακό της κόρης της, φορώντας στα μαλλιά της ένα εορταστικό headpiece που γράφει: "Σήμερα είναι τα γενέθλιά μου".


Τόσο η μητέρα της, όσο και η ίδια η Μαρί Σαντάλ έχουν γεννηθεί τον μήνα Σεπτέμβριο και ανήκουν στο ίδιο ζώδιο, μάλιστα η σύζυγος του Παύλου μοιράστηκε σε στόρι της τις μηνιαίες προβλέψεις για το ζώδιο τους...

 
 

Η Μαρί Σαντάλ μοιάζει πολύ στη μητέρα της, το ίδιο και η κόρη της Μαρία - Ολυμπία.



Ο Ρόμπερτ Γουόρεν Μίλερ, και η Μαρία Κλάρα Πεσάντες απέκτησαν τρεις κόρες, τη Μαρί Σαντάλ, την Πριγκίπισσα Αλεξάνδρα φον Φρίστενμπεργκ και την Πια Γκέτι, γνωστές στα ταμπλόιντ και την υψηλή κοινωνία ως "The Miller Sisters".

Ποια είναι η María Clara Pesantes Becerra

Η μητέρα της Μαρί Σαντάλ, η Maria Clara Pesantes Becerra, γεννήθηκε στον Εκουαδόρ και ήταν μια εντυπωσιακή καλλονή της εποχής. Γεννημένη στην υψηλή κοινωνία, η Μαρία Κλάρα στάθηκε στο πλευρό του μεγιστάνα συζύγου της.

Οι αδερφές Miller ήταν από τις πιο πολυφωτογραφημένες, εύπορες και όμορφες νεαρές και ήταν γνωστές ως τα "It Girls" της δεκαετίας του 1990. Και οι τρεις γεννήθηκαν μέσα στα πλούτη, και όλες παντρεύτηκαν σύζυγους υψηλού προφίλ, με τις δύο να αποκτήτούν royal τίτλους.
Πία, Μαρί-Σαντάλ και Αλεξάνδρα Μίλερ


Πία, Μαρί-Σαντάλ και Αλεξάνδρα Μίλερ




Το 2018 με αφορμή την ημέρα της μητέρας, η σύζυγος του Παύλου Γλίξμπουργκ, είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία στο Instagram, από γεύμα σε εστιατόριο με τα παιδιά της και τη μητέρα της. Στο στιγμιότυπο, η Μαρί Σαντάλ αγκαλιάζει χαρούμενη τη μητέρα της, Μαρία Κλάρα, και την κόρη της, Μαρία-Ολυμπία.


thetoc.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου