ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση “H συμβολή της γυναίκας στην ανάπτυξη του τόπου” του συνδυασμού «ΓΡΕΒΕΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» (Φωτογραφίες)

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου 2023, η εκδήλωση του ανεξάρτητου και υπερκομματικού συνδυασμού «ΓΡΕΒΕΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» του Υποψήφιου Δημάρχου Γρεβενών Χρήστου Τριγώνη με θέμα “H συμβολή της γυναίκας στην ανάπτυξη του τόπου”.
Η ενημερωτική αυτή δράση, με κεντρική ομιλήτρια την ψυχολόγο Φρόσω Πετρέντζιου, πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό καφέ της πόλης, αφήνοντας πραγματικά τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλες και όλους, καθώς μέσα από την εποικοδομητική συζήτηση και τον γόνιμο διάλογο που ακολούθησε, αναπτύχθηκαν πολλά κοινωνικά θέματα της καθημερινής ζωής.
«Η γυναίκα, όχι αυτή του παραμυθιού, που περιμένει ανήμπορη τον πρίγκιπα για να τη σώσει, αλλά αυτή που αγωνίζεται, που τολμά, που παλεύει, που πολλές φορές αμφισβητείται αλλά δεν το βάζει κάτω, που παίρνει τα ηνία και οδηγεί, που βγαίνει μπροστά για ένα καλύτερο αύριο. Αυτή η ηγετική μορφή γυναίκας συζητήθηκε στην αποψινή μας συνάντηση και αυτό το πρότυπο θέλουμε να βλέπουμε, να έχουμε στο πλάι και να προβάλλουμε», υπογράμμισε από την πλευρά του ο κ.Τριγώνης.
Ο συνδυασμός «ΓΡΕΒΕΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» του Υποψήφιου Δημάρχου Γρεβενών Χρήστου Τριγώνη, ευχαριστεί θερμά τις συνδημότισσες και τους συνδημότες μας, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.



Γραφείο Τύπου
Συνδυασμού

«ΓΡΕΒΕΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου