ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023

Στην Ελλάδα ο Mike Tyson – Η συνάντηση με Αντώνη Γιαννούλα και όλο το παρασκήνιο!

Ο Μάικ Τάισον δεν χρειάζεται συστάσεις, είναι ο δημοφιλέστερος πυγμάχος στην ιστορία του αθλήματος και το ufight.gr σας έχει όλο το παρασκήνιο από την παραμονή του στην Ελλάδα.

Ο θρύλος του μποξ τις τελευταίες μέρες βρίσκεται στην χώρα μας, όπου και απολαμβάνει τις διακοπές του ινκόγκνιτο στην Μύκονο.

Φυσικά ένας τόσο διάσημος άνθρωπος όσο και να προσπάθησε να περάσει ‘κάτω από το ραντάρ’, αμέσως η φήμη πως βρίσκεται στην ελληνική επικράτεια, διαδόθηκε.

Ο ίδιος φυσικά διαθέτει ιδιαίτερα ισχυρή προστασία από τους ανθρώπους του, ενώ και το ξενοδοχείο όπου διαμένει είναι απροσπέλαστο.

Είναι λογικό πως άνθρωποι αυτού του διαμετρήματος και βεληνεκούς, ειδικά όταν βγαίνουν από τα όρια της Αμερικής, επιβάλλεται να προσέχουν από τους πάντες και τα πάντα.

 
 

Αυτός όμως που κατάφερε να έρθει σε επαφή με τον Μάικ Τάισον, ήταν ο δικός μας Έλληνας θρύλος του μποξ και Ολυμπιονίκης της πυγμαχίας, ο Αντώνης Γιαννούλας, που αυτή την περίοδο εργάζεται στο ‘Νησί των Ανέμων’.

Από την πρώτη στιγμή που έμαθε πως ο Τάισον, που σημειωτέων αποτελεί ίνδαλμά του από πάντα, βρίσκονταν στην Μύκονο, έκανε τα πάντα προκειμένου να τον συναντήσει.

Αυτό ήταν όπως καταλαβαίνει κανείς εξαιρετικά δύσκολο, όμως τελικά στάθηκε πολύ τυχερός όταν έμαθε πως έξω από τον χώρο που εργάζονταν περνούσε εκείνη την στιγμή ο ‘The Baddest Man on the Planet’.

Σπουδαία Τύχη!

Αμέσως τον προσέγγισε και όταν του μίλησε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες δίνοντας το στίγμα του, ο Tyson έκανε νόημα στους ανθρώπους του να τον αφήσουν να έρθει σε επαφή μαζί του.

Όπως και έγινε!

«Ήταν μια ανατριχιαστική στιγμή για μένα να έρθω σε επαφή με τον Μάικ Τάισον , να αγκαλιαστούμε μαζί και να βγάλουμε κοινή φωτογραφία. Ήταν όνειρό μου και το πραγματοποίησα. Νιώθω πραγματικά πολύ ευτυχισμένος!», ανέφερε ο Γιαννούλας στο ufight.gr.



Ο Tyson αναμένεται μετά την σημερινή ημέρα να φύγει από την Ελλάδα, εντούτοις ενδέχεται να σας έχουμε πολύ μεγαλύτερο παρασκήνιο τις επόμενες ώρες.


Μείνετε συντονισμένοι!

ufight.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου