ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2023

Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο του 1940, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Γρεβενών, Κυριάκος Ταταρίδης - (εικόνες)

Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική  Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου του 1940, παρεβρέθη ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Γρεβενών και επικεφαλής της Παράταξης «Γρεβενά: ο τόπος μας…η ζωή μας», Κυριάκος Ταταρίδης.


Νωρίς το πρωί του Σαββάτου, ανήμερα της Επετείου, ο κ. Ταταρίδης, συνοδευόμενος από νεοεκλεγέντες δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του Συνδυασμού του, έδωσε το «παρών» στην Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό και στην κατάθεση στεφάνων που ακολούθησε στο Μνημείο του Εθνομάρτυρα Αιμιλιανού, στην κεντρική Πλατεία της πόλης.

Αμέσως μετά, παρακολούθησε την καθιερωμένη Παρέλαση επί της οδού Κ. Ταλιαδούρη.

Στο μήνυμα του για το εορταστικό της ημέρας, ο κ. Ταταρίδης, αφού  ευχήθηκε σε όλους τους Γρεβενιώτες και Γρεβενιώτισσες, χρόνια πολλά, τόνισε τα εξής: 

«Γιορτάζουμε σήμερα το τελευταίο, χρονικά, Έπος των Ελλήνων, την απόκρουση της εισβολής των Ιταλικών δυνάμεων στη χώρα μας.

Η συμβολή του τόπου μας στο Έπος του 1940 ήταν καθοριστική, καθώς, στα ιερά αυτά χώματα, στο ύψωμα της Ανίτσας, πολέμησαν και θυσιάστηκαν οι δικοί μας άνθρωποι, οι παππούδες μας, οι συγγενείς μας, καταφέρνοντας, μαζί με τις υπόλοιπες Ελληνικές δυνάμεις, να αποκρούσουν τον εισβολέα, δείγμα ότι αυτός ο τόπος δεν θα υποκύψει ποτέ και πάντα θα ανθεί.

Χαιρετίζω, βέβαια, και τη νέα γενιά, την οποία καμαρώσαμε σήμερα να παρελαύνει περήφανα  και να “υπόσχεται” ότι η πατρίδα μας δε θα υποκύψει ποτέ και θα ζει ελεύθερη ανά τους αιώνες. Χρόνια πολλά σε όλους».



 

 
https://youtu.be/ak3VIRVTJjk


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου