ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023

Φλώρινα : Δύο νεκροί σε απίστευτο τροχαίο δυστύχημα μέσα στην πόλη - 25χρονος έκλεψε το αυτοκίνητο, χωρίς να δει πως υπάρχει συνοδηγός -Η ανακοίνωση της Πυροσβεστική -(εικόνες)

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στη συμβολή των οδών Βογατσικού με Γρεβενών στην

πόλη της Φλώρινας, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό των δύο ανθρώπων που βρισκόταν μέσα σε αυτό, ενός 25χρονου και ενός 80χρονου.

Το δυστύχημα συνέβη στις 6 το πρωί όταν το Ι.Χ. αυτοκίνητο για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, που ερευνώνται από την Τροχαία Φλώρινας,  ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε στο άγαλμα του Ρώσου στρατιώτη που βρίσκεται τοποθετημένο στη συμβολή των οδών Γρεβενών και Βογατσικό.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, το όχημα είχε κλέψει ενας 25χρονος από τον ιδιοκτήτη του, που πήγαινε μαζί με τον 80χρονο, σε ναό να ψάλλουν. 
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν γνώριζε ο νεαρός ότι στο όχημα υπήρχε κι άλλος επιβάτης, και στην προσπάθειά του να αποφύγει την σύλληψη, ανέπτυξε μεγάλη ταχύτατα με αποτέλεσμα να συμβεί το μοιραίο.

Από την πυροσβεστική υπηρεσία Φλώρινας ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους ο 25χρονος οδηγός και ο 80χρονος συνοδηγός οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας.

Θωμαή Αδάμου ΕΡΤ

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου