ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023

Αντζελίνα Τζολί: Η σουίτα των 3.000€ τη βραδιά στην Ηλεία - Το ελληνικό φαγητό που την ξετρέλανε


ΗΛΕΙΑ. Στην προεδρική σουίτα Phaidra του Aldemar Olympian Village στη Σκαφιδιά Ηλείας έμεινε η Αντζελίνα Τζολί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στην περιοχή για την ταινία Μαρία, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr.

Η σουίτα των 110 τετραγωνικών μπορεί να φιλοξενήσει έως τέσσερα άτομα και κοστίζει 3.000 ευρώ τη βραδιά. Διαθέτει δύο ευρύχωρα υπνοδωμάτια, το ένα με γραφείο, σαλόνι με τραπεζαρία και δύο πολυτελή μαρμάρινα μπάνια με τζακούζι . Έχει επίσης ιδιωτική πισίνα και μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα.

Η Χολιγουντιανή σταρ ωστόσο χρησιμοποίησε και τη δεύτερή προεδρική σουίτα του πολυτελούς ξενοδοχείου καθώς και δύο μικρότερες, αφού μαζί της στην Ελλάδα ταξίδεψαν και οι δυο γιοί της. Συνολικά η παραγωγή της ταινίας «Μαρία» για τη ζωή της ντίβας της όπερας Μαρίας Κάλλας έκλεισε στο γνωστό resort περίπου 40 δωμάτια.

Αυτή είναι η σουίτα της Αντζελίνα Τζολί στην Ηλεία:



To ελληνικό φαγητό που την ξετρέλανε την Αντζελίνα Τζολί

Το πρώτο βράδυ που έφτασε στο ξενοδοχείο η Αντζελίνα Τζολί ζήτησε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, να δοκιμάσει ελληνικές γεύσεις μόνο με τους γιούς της και έτσι άνοιξε ειδικά γι’ αυτούς το εστιατόριο «Μαρίνα» του ξενοδοχείου.


 
 

Οι τρεις τους ήταν οι μοναδικοί πελάτες και κατά τη διάρκεια του δείπνου απόλαυσαν την ελληνική κουζίνα. Η διάσημη ηθοποιός δοκίμασε για πρώτη φορά φάβα και αυτό το πιάτο ήταν που την ενθουσίασε περισσότερο. Τα υπόλοιπα βράδια προτιμούσε να παραγγέλνει το φαγητό της στο δωμάτιο, χωρίς αποκλεισμούς με εξαίρεση το χοιρινό κρέας που δεν είναι στις προτιμήσεις της.


Τα πρωινά ξυπνούσε στις 05.00 κι έτρωγε μαύρο ψωμί με αβοκάντο και αυγά ποσέ, ενώ λίγο αργότερα αναχωρούσε για τη θαλαμηγό Cristina O του Αριστοτέλη Ωνάση όπου έγινε το μεγαλύτερο μέρος των γυρισμάτων. Με το προσωπικό του ξενοδοχείου ήταν εξαιρετικά απλή και ευγενική, ενώ οι απαιτήσεις της ήταν περιορισμένες και απολύτως λογικές, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Η Αντζελίνα Τζολί είχε προγραμματίσει να φύγει σήμερα το πρωί (18/10) ωστόσο προτίμησε να αναχωρήσει αθόρυβα το βράδυ της Τρίτης (17/10).

notospress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου