ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023

Μάκης Νασιάδης στην ΕΡΤ || Δυτική Μακεδονία: 5.765 διεκδικούν την ψήφο μας! Αναλογεί 1 υποψήφιος ανά 44,1 μόνιμους κατοίκους – Δείτε τις αναλογίες σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα


Γιορτή της Δημοκρατίας σήμερα και, από το πρωί της Κυριακής, συρρέουν χιλιάδες πολίτες στα εκλογικά κέντρα της Δυτικής Μακεδονίας για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα. 

Ταυτόχρονα χιλιάδες είναι και οι υποψήφιοι που διεκδικούν την ψήφο μας. 
Για την ακρίβεια 5.765 είναι οι υποψήφιοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές της Κυριακής στη Δυτική Μακεδονία σε συνάρτηση με τους 254.595 μόνιμους κατοίκους, βάσει της απογραφής του 2021, αναλογούν 1 υποψήφιος στους 44,1 κατοίκους! 


 
 
Σύμφωνα με τους πίνακες που δημοσίευσε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Μάκης Νασιάδης, οι 43 διεκδικούν τον δημαρχιακό θώκο, οι 5 εκ των οποίων υποψήφιοι περιφερειάρχες και οι υπόλοιποι περιφερειακοί, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι.

Αναλογικά για κάθε Περιφερειακή Ενότητα στην Κοζάνη η αναλογία είναι 1 υποψήφιος προς 60 κατοίκους, στα Γρεβενά είναι 1 υποψήφιος προς 29,4 κατοίκους, στην Καστοριά είναι 1 προς 24,3 και στην Π.Ε. Φλώρινας 1 υποψήφιος προς 35,8 μόνιμους κατοίκους.


Αξίζει να αναφέρουμε πως η διαφορά των εγγεγραμμένων κατοίκων από τον αριθμό των μόνιμων κατοίκων είναι περισσότεροι από 92.000, ενώ στον Δήμο Κοζάνης οι μόνιμοι κάτοικοι είναι περισσότεροι από τους εγγεγραμμένους κατά 1.749 σε αντίθεση με τους υπόλοιπους δήμους. Αυτό αποδεικνύει και την μετακίνηση των κατοίκων στα μεγαλύτερα αστικά κέντρα.

 
 




kozanimedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου