ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

Airbnb: «Φουλ» οι δημοφιλείς προορισμοί για την 28η Οκτωβρίου [πίνακες] Ασφυκτικά γεμάτα τα καταλύματα για την 28η Οκτωβρίου


Υψηλά ποσοστά αγγίζουν ήδη οι προ-κρατήσεις για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου σε καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης (τύπου Airbnb).
Μπορεί η 28η Οκτωβρίου να «πέφτει» φέτος Σάββατο ωστόσο παρατηρείται αυξημένη κινητικότητα στις κρατήσεις σε ακίνητα εγγεγραμμένα σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης στους δημοφιλείς προορισμούς της χώρας.
Οι προορισμοί

Αράχωβα, Καλάβρυτα, Δημητσάνα, Καρπενήσι, Μονεμβασιά, Λουτράκι, Γαλαξίδι είναι μερικοί από τους προορισμούς που είναι γεμάτοι για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με στοιχεία, οι προ-κρατήσεις κυμαίνονται από 72% έως και 95%, ενώ το μεγαλύτερο μέρος των δημοφιλών χειμερινών προορισμών βρίσκονταν άνω του 85%.

Πρόκειται για το πρώτο crash test εν όψει της χειμερινής τουριστικής σεζόν, στην οποία ποντάρουν αρκετά οι επιχειρηματίες του χειμερινού τουρισμού.

Ενδεικτικά, στην Αράχωβα οι προκρατήσεις αγγίζουν πλέον το 80% και όλα δείχνουν ότι και φέτος η επονομαζόμενη και «Μύκονος του Χειμώνα» θα ξεχωρίσει ως ένας από τους πιο hot χειμερινούς προορισμούς. Οι ζητούμενες τιμές μίσθωσης για δύο διανυκτερεύεις κυμαίνονται από 353 ευρώ έως 468 ευρώ.

Στα Καλάβρυτα οι ζητούμενες τιμές μίσθωσης κυμαίνονται από 379 ευρώ έως 515 ευρώ.


Το Καρπενήσι οι ζητούμενες τιμές μίσθωσης κυμαίνονται από 255 ευρώ έως 499 ευρώ.

 
 

Το καλό οδικό δίκτυο που συνδέει την Αθήνα με τον Νομό Αρκαδίας έχει αναδείξει τους αρκαδικούς χειμερινούς προορισμούς τα τελευταία χρόνια σε «must» προορισμούς τόσο για τις ημέρες των εορτών όσο και για αποδράσεις διημέρων και τριημέρων τους χειμερινούς μήνες.

Ψηλά στη λίστα των επιλογών βρίσκεται και το Καρπενήσι, το οποίο προτιμούν σταθερά τόσο Αθηναίοι που θέλουν να ξεφύγουν το τριήμερο από την πρωτεύουσα όσο και κάτοικοι της Φθιώτιδας αλλά και των όμορων νομών.

Στο Γαλαξίδι, στη δυτική πλευρά του κόλπου της Ιτέας που απέχει 44 χιλιόμετρα από την Αράχωβα, το κόστος μίσθωσης κατοικίας 45 τ.μ. διαμορφώνεται στα 170 ευρώ για δυο διανυκτερεύσεις.

Στο Λουτράκι, κατοικία 66 τ.μ. διατίθεται προς 170 ευρώ για δυο διανυκτερεύσεις, ενώ στην Μονεμβασιά κατοικία 38 τ.μ. διατίθεται προς 171 ευρώ για δυο διανυκτερεύσεις.


Η περσινή σεζόν πάντως θεωρήθηκε ιδιαίτερη επιτυχημένη για τους ιδιοκτήτες ακινήτων εγγεγραμμένων σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης στους δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς, αφού η ζήτηση «χτύπησε κόκκινο».

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου