ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2023

Η black tie εμφάνιση της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου στη Νέα Υόρκη: Το δαντελένιο Gucci φόρεμα και το σμόκιν


Η βράβευση του Παύλου στη Νέα Υόρκη για το φιλανθρωπικό έργο του και η λαμπερή εμφάνιση της Μαρί Σαντάλ με δαντελένιο φόρεμα Gucci.Στα Athenagoras Human Rights Awards έδωσαν το παρών, την Κυριακή, η Μαρί Σαντάλ και ο Παύλος. To παρών στην εκδήλωση έδωσε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος αφού την εκδήλωση διοργανώνει κάθε χρόνο το Οικουμενικό Πατριαρχείο.


Το ζευγάρι πήγε στο black-tie event ντυμένο άψογα και πόζαραν στον φακό αφού ήταν οι επίτιμοι καλεσμένοι και ο Παύλος ήταν εκείνος που πήρε το φετινό βραβείο.

Ο Παύλος φόρεσε σμόκιν και ήταν πολύ κομψός.


Όσο για τη socialite Μαρί Σαντάλ ήταν πολύ στιλάτη φορώντας ένα φόρεμα από δαντέλα, το Lace Gown από τη συλλογή Resort 2023 του οίκου Gucci.




To συγκεκριμένο φόρεμα παρουσιάστηκε στην πασαρέλα του οίκου με λευκό περιλαίμιο, ωστόσο η Μαρί Σαντάλ το φόρεσε χωρίς αυτό. Ακόμα το μοντέλο είχε φορέσει απλά ένα lingerie μέσα από τη μαύρη δαντέλα ενώ η Σαντάλ είχε δεύτερο φόρεμα στο χρώμα του δέρματος.


Απαλό make up και χαλαρό hair look έδωσαν άλλο αέρα στο outfit.


Συνδύασε το φόρεμά της με τσάντα ίδιου ύφους με αλυσίδα.

 
 

Η βράβευση του Παύλου και η black tie εμφάνιση

Το 1986 το Εθνικό Συμβούλιο του Τάγματος του Αγίου Ανδρέα, Αρχόντων του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην Αμερική καθιέρωσε το Βραβείο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων Αθηναγόρας. Το Βραβείο απονέμεται κάθε χρόνο στο Ετήσιο Δείπνο του Τάγματος σε ένα άτομο ή οργανισμό, που με συνέπεια έχει δείξει με δράση, σκοπό και αφοσίωση, το ενδιαφέρον για τα βασικά δικαιώματα και τη θρησκευτική ελευθερία όλων των ανθρώπων.

Το βραβείο πήρε το όνομά του από έναν από τους Μεγάλους Ηγέτες της Εκκλησίας του 20ού αιώνα, τον αείμνηστο Οικουμενικό Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως, Αθηναγόρα Α'.

Ο Αθηναγόρας γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου 1886 στο μικρό χωριό Βασιλικό της επαρχίας Πωγωνίου, επαρχία της Ηπείρου στη βορειοδυτική Ελλάδα. Ανέβηκε στις κληρικές βαθμίδες και υπηρέτησε ως Αρχιεπίσκοπος της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας Βορείου και Νότιας Αμερικής από το 1931 έως το 1948. Την 1η Νοεμβρίου 1948 εξελέγη στο υψηλό αξίωμα του Οικουμενικού Πατριάρχη Κωνσταντινουπόλεως από την Ιερά Σύνοδο.

thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου