ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2023

Δίπλα στον αθλητισμό ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Τριγώνης – Επισκέψεις του συνδυασμού «ΓΡΕΒΕΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ» σε ΧΟΣΓ, ΠΡΩΤΕΑ, ΑΣΑΓ και ΣΕΙΡΗΝΕΣ (εικόνες)

 

Σειρά επισκέψεων και συναντήσεων με αθλητικούς συλλόγους του τόπου μας είχε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών Χρήστος Τριγώνης, ο οποίος

βρέθηκε στις έδρες του Χιονοδρομικού Ορειβατικού Συλλόγου Γρεβενών (ΧΟΣΓ), του Πρωτέα Γρεβενών, του Αθλητικού Συλλόγου Αντισφαίρισης Γρεβενών (ΑΣΑΓ) και του Αθλητικού Συλλόγου Σειρήνες Γρεβενών-Γυναικείο Ποδόσφαιρο.


 
 

Με κύριο γνώμονα τη συνεχή αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Γρεβενών, την αδιάλειπτη ενδυνάμωση και ενθάρρυνση του τοπικού αθλητισμού αλλά και την ορθή αξιοποίηση όλων των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας προς τον άξονα αυτόν, ο κ. Τριγώνης παρουσίασε στις διοικήσεις των συλλόγων μας, το αναλυτικό και εμπεριστατωμένο πρόγραμμα του συνδυασμού του «ΓΡΕΒΕΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ», ακούγοντας παράλληλα όλα τα ζητήματα που του τέθηκαν.



 
 

Γραφείο Τύπου Συνδυασμού

«ΓΡΕΒΕΝΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ»

1 σχόλιο:

  1. Βραβοσινός Ιωάννης: Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Προπονητής του ΕΡΜΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ6 Οκτωβρίου 2023 στις 4:22 μ.μ.

    Κρίμα που ο κύριος Τριγώνης βρήκε χρόνο να ενημερώσει και να ενημερωθεί μόνο από συγκεκριμένους Συλλόγους των Γρεβενών για τα δρώμενα και το μέλλον του αθλητισμού στην πόλη μας. Καλό ήταν να γινόταν συνάντηση με όλους τους αναγνωρισμένους από την Γ.Γ.Α. (Γενική Γραμματεία Αθλητισμού) Συλλόγους για να τον ακούσουν και για να ενημερωθεί σχετικά και όχι επιλεκτικά. Υποχρέωση του ως υποψήφιος δήμαρχος είναι να ακούει όλους τους Γρεβενιώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή