ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023

Γ.Σ. Γρεβενών || Συγχαρητήρια μηνύματα, στον νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργο Αμανατίδη και τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Γρεβενών κ. Κυριάκο Ταταρίδη

Το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών, συγχαίρει θερμά

τον νεοεκλεγέντα Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργο Αμανατίδη  και τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Γρεβενών κ. Κυριάκο Ταταρίδη και τους εύχεται καλή επιτυχία στο έργο τους.


 
 


Ο  Γυμναστικός Σύλλογος Γρεβενών  ως ο ιστορικότερος και μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος του Δήμου Γρεβενών,  θα συνεισφέρει στο κομμάτι που του αναλογεί, ώστε από κοινού να συμβάλουμε στην ανάπτυξη του Δήμου μας και ειδικότερα του αθλητισμού στον τόπο μας.


Επίσης εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας σε όλους τους εκλεγμένους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους και τους ευχόμαστε μία επιτυχημένη και δημιουργική θητεία για το καλό του Δήμου Γρεβενών και του Νομού μας.


Τα συγχαρητήρια μας και σε όλες και όλους τους υποψήφιους συνδημότες μας που παρά το γεγονός ότι δεν εκλέχτηκαν, έδωσαν τον προσωπικό τους αγώνα, ορμώμενοι από την διάθεσή τους για προσφορά στην πόλη μας.


Με τιμή.

Το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Γρεβενών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου